Oldal frissítése

Royal London 21332-04

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Royal London 21332-04

A luxus női Royal London21332-04 karóra és karkötő szett elbűvöli Önt a ragyogó ezüst színével és a csillogó fényével. Az ezüst szín, valamint a rozsdamentes acélból készült kivitelezése az órának és a karkötőnek fémes luxust kölcsönöz. Az óra tárcsája egy kerek tokba van elhelyezve és a karcolásoktól pedig egy nagyon ellenálló ásványi üveg védi. Az órát és a karkötőt nagyon hasznosnak fogja találni, különösen a társadalmi és a kulturális eseményeken, mint szép ékszerek, amelyek kiegészítik a ruházatot. 

Fő előnyök

  • A szett karórából és karkötőből áll
  • Fényes ezüst színű
  • Dátumkijelző a három órát jelző megjelölés mellet
  • A tok és a szíj rozsdamentes acélból készült
  • Ellenálló ásványi üveg
  • Különösen alkalmas a társadalmi eseményekhez
  • A vízállóság értéke 5 ATM
  • Megbízható Quartz óraszerkezet

Minőségi funkciók és felszerelés

Az analóg óra nagy előnye, hogy vízálló, amelynek értéke 5 ATM, ezáltal nem kell aggódni, hogy az órát nedvesség éri. Az óra hajtása megbízható Quartz szerkezetből és elemből áll. Amellett, hogy rendelkezik az alapvető funkciókkal, az óra tartalmaz még dátumkijelzőt a három órát jelző index mellett. Ezt az órát különösen nagyra értékelik azok a nők, akik kifinomult ízléssel és szépérzékkel rendelkeznek. Vásárolja meg ezt a gyönyörű szettet, amely nemcsak megjeleníti a pontos időt, hanem egy divatos luxus kiegészítőként is szolgál.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO9744
Termékszám:  5051496072458

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05