Oldal frissítése

Royal London 21284-02 női karóra

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Royal London 21284-02 női karóra

A Condor Group Company Ltd. 1938-ban, Észak-Londonban alakult meg. Egy olyan világban, amelyet elárasztanak a különféle karórák és óriási a verseny, ez a női karóra a megbízható Citizen Miyota óraszerkezetével, retro stílusával, tökéletes kivitelezésével és arisztokratikus szellemével mégis kitűnik a sorból. Mást különben sem tudnánk elképzelni a Royal London márkától.

A Royal London 21284-02-es modellje kifejezetten a nőies, kifinomult stílus kedvelőinek készült. A ház anyaga krómozott acél, a számlapot pedig edzett ásványi kristályüveg védi, amely különösen ellenálló a karcolásokkal szemben. Szíja bőrből készült, így viselése kifejezetten kényelmes. Az órának számos érdekes részlet kölcsönöz egyedi megjelenést, többek között a csillogó számlap és a kisebb körben elhelyezett mutatók, melyeknek remekül kiemelkednek a kontrasztot adó háttérből.  

A karóra 5 ATM-ig vízálló, így még úszás közben sem kell levenned. A termék természetesen a legjobb alapanyagokból, precíz kidolgozással készült, és teljesen megbízható. Az eredeti, divatos és vonzó design már az első pillantásra is magával ragadó. Elengedhetetlen kiegészítővé válik a bulikon, iskolában, munkában vagy bármilyen eseményen.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Szíj

Szíj anyaga Bőr

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO6277
Termékszám:  5051496065528

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05