Oldal frissítése

Royal London 21211-03

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Royal London 21211-03

Exkluzív női karóra Royal London 21211-03 fogás az első pillantásra annak időtlen és elegáns arany-fehér színű. Kínálnak sok hasznos funkciók, mint például a funkció kijelző dátum, hét napja és 24 órás. Ezek nagy előnye, hogy vízálló 5 ATM, nézni, mert akkor nem kell levenni, még zuhanyzás közben, akkor viseld félelem nélkül merülni, hogy a mélysége fél méter. Na výrobu pouzdra byla použita ušlechtilá pozlacená ocel. Velmi kvalitní materiál pouzdra doplňuje tvrzené minerální sklíčko, které je schopno vzdorovat drobným nehodám a zabránit případným nevzhledným škrábancům.

A legfontosabb előnyök:

  • időtálló design arany-fehér
  • funkció kijelző dátum, hét napja és 24 órás telefonos
  • vízálló 5 ATM
  • Case Rozsdamentes arany-
  • Ezüst kerek számlap díszített fényes kövekkel
  • ellenálló ásványi üveg
  • fehér bőr szíj

Gyönyörű divatos és praktikus társ

Egy érdekes eleme díszes kerek tárcsa kerületén fényes strassz. Az ő ezüst háttér magukat tökéletesen működő három ciferníčky, üveg kövek képviselő az indexek és a kéz arany színű. Analóg idő kijelzés, így nagyon világos. Každodenní nošení hodinek zpříjemňuje kožený bílý řemínek, který na ruce perfektně sedí a příjemně se nosí.  Bizonyosság a pontos időt segít abban, hogy megbízható mechanizmus, amely táplálja az akkumulátort. A teljes körű funkciók és szép megjelenés, az óra lesz nem csak egy csodálatos divatos kiegészítő, hanem egy praktikus társ.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO8703
Termékszám:  5051496029889

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05