Oldal frissítése

Royal London 20000-06

Kiegészítők a termékhez

Royal London 20000-06

Női karóra Royal London 20000-06 elegáns analóg karóra egyszerű kialakítású világos számlap könnyen olvasható számokat. Ezek az órák az összes funkciót. Az óra esetén acélból PVD bevonattal és szalagok ugyanabból az anyagból, arany színű, amely ellentétben jól a fehér arc. Ezek a praktikus és nagyon elegáns karóra örömében különösen a nők, akik szeretik a finom tervezés felülvizsgálata és órák.
Ezek az érdekes nézni a kis méretek elemes és vízálló. Köszönet nekik, hogy nyugodtan használja a szabadban, esőben, nyáron a víz, vagy bárhol a többi órák anélkül, hogy ez a funkció nem felelt meg. Semleges arany szíj dallamot jól bármilyen ruha és kiegészítők. Kap egy órát, amely egyszerre praktikus és szép!
Jellemzők:elsődleges
típus:
analóg
Ház:
Acél PVD
szíj:
Acél PVD
méretek:
22 x 6 mm
vízálló:30 m
áramellátás:
akkumulátor
Dial Szín:
fehér
Szín Szíj:
arany


 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO2149
Termékszám:  20000-06

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05