Oldal frissítése

Rose Swarovski kristályokkal díszített fülbevaló 31125,3 (925/1000, 1,4 g)

4,9 24 értékelés
10 790 Ft

Rose Swarovski kristályokkal díszített fülbevaló 31125,3 (925/1000, 1,4 g)

A Swarovski Elements ékszerek eredeti és egyedi kivitelezésűek, amelyek minden alkalomra tökéletesek. Használatuk nagyon széleskörű. Köszönhetően a nagy választéknak, mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A Swarovski ékszerek egyedi minőséggel rendelkeznek. Lehetővé teszik, hogy tökéletesen kifejezd velük saját személyiséged. 

A Swarovski kristályok 32% ólom-oxidot tartalmaznak. Ez az összetevő megnöveli az anyag keménységét, tisztaságát és magasabb fényt biztosít. Ezenkívül a kristályokat speciális kémiai eljárással kezelik, amelyek segítenek, hogy a mesterségesen megvilágított vitrineken kívül is tökéletes csillogással rendelkezzenek. A Swarovski Elements ékszer nem okoz irritációtés nem feketedik. 

Ez az eredeti Swarovski Elements Crystal fülbevaló szív alakú, amellyel kifejezheti romantikus természetét. Ezek az ezüst ékszerek lágy rózsaszín megjelenésben készültek és ródium bevonattal rendelkeznek amelyek az érzékenyebb hölgyek számára is tökéletes viseletet nyújtanak.

Az ékszer egy átlátszó dobozban van és a csomag ajándék táskát is tartalmaz.

Paraméterek

Ékszer típus

Ékszer típusa Fülbevaló

Rendeltetés

Típus Női

Kirakás, kövek

Kirakás Swarovski kristályok

Méret

Méret 0,16 cm (1,6 mm)

Anyag

Anyag Ezüst
Finomság Ezüst 925/1000
Ékszer tömege 1,00 g
Felületkezelés Ródiumozott

Fülbevaló típusa

Fülbevaló típusa Lógó

Rögzítés fajtája

Fülbevaló bekapcsolásának módja Patentos (hagyományos)
Kód:  SP3166
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590962314229

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15