Oldal frissítése

ROBERTO CAVALLI Just Cavalli for Him EdT 90 ml

4,6 7 értékelés
Változat
Űrtartalom
90 ml
13 490 Ft

ROBERTO CAVALLI Just Cavalli for Him EdT 90 ml

A Roberto Cavalli Just Cavalli for Him Eau de Toilette egy modern, vibráló, provokatív illat fiatal férfiak. Ez az egyedülálló illat elhozza számodra a csábítás, a kemény izmok és a szexualitás világát. Itt és most, csak velem - Just Cavalli - egy tökéletes, érzéki kaland! Ez az egyedülálló illat a bőr finom akkordjaival növeli a férfi vonzerejét, és feléleszti a nők vágyát a testi és lelki egyesülésre.
A fűszeres jamaicai bors meghajlik a vetiver ereje és eredetisége előtt, és az egész kompozíció a bőr kifinomult illatában olvad eggyé. Ez az erős, férfias illat minden modern ember örömére válik, aki nem fél a szép nők figyelmének középpontjába kerülni. A csodálatos illatot rejtő acélszürke üveg a természetes férfi szexualitást szimbolizálja.
Vedd körbe magad ezzel az érzéki illattal, amely elcsábítja és elvarázsolja a nőket!
Összetétel:
Fej: jamaicai bors
Szív: vetiver
Alap: bőr
Kiszerelés:
90 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Bőrös
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFH352c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607346236581
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05