Oldal frissítése

RIMMEL LONDON Wonder'Full Mascara 001 Black 11 ml

4,9 8 értékelés
2 490 Ft

RIMMEL LONDON Wonder'Full Mascara 001 Black 11 ml

A forradalmasított keratin tartalmú Rimmel London Wonder'Fully Real Mascara szempillaspirál tökéletesen dús, vastag és hosszú szempillákat eredményez, amelyek tápláltak és védettek a nedvességgel szemben. A Rimmel London szempillaspirál nem tapasztja össze és nem nehezíti el a szempillákat. Sima, puha és rugalmas szempillákat biztosít. A nejlon kefével könnyedén kihangsúlyozza még a legkisebb és legrövidebb szálakat is. A rendkívül fekete pigmentek csak még tovább fokozzák igéző tekintetedet.

A Rimmel London Wonder'Fully Real Mascara szempillaspirál legfontosabb jellemzői

  • Klasszikus szempillaspirál a szempillák meghosszabbításához
  • A Wonder'Fully Real Mascara szempillaspirál nem kenődik el, nem pereg le és nem szöszösödik
  • Nem terheli meg vagy csomósítja a szempillákat
  • A Rimmel London Mascara szempillaspirál ultra nejlon kefével rendelkezik
  • Keratint tartalmaz a szempillák táplálásáért és védelméért

Használat:
Vidd fel a szempillaspirált egy rétegben a természetes megjelenéshez, két vagy több rétegben az intenzívebb smink kialakításához.

Összetétel:
Aqua/water/eau, Paraffin, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera/copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/cire De Carnauba, Pvp, Cera Alba/beeswax/cire D'abeille, Propylene Glycol, Tribehenin, Polysorbate 20, Stearic Acid, Ammonium Acrylates Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hydroxide, Talc, Acrylates/carbamate Copolymer, Ascorbyl Glucoside, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Serica Powder/silk Powder/poudre De Soie, Retinyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Collagen,hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Keratin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sodium Sulfate, Ceramide 2, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Carmine (CI 75470), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Ultramarines (CI 77007), Mica].


Paraméterek

Típus

Használat Szempilla
Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Volumen növelő, Szétválasztó, Erősítő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO4309
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607347887867

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20