Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

RIMMEL LONDON Stay Matte 14 g - Szín: átlátszó 001

4,8 30 értékelés
1 490 Ft

RIMMEL LONDON Stay Matte 14 g - Szín: átlátszó 001

Exkluzív, átlátszó mattító por csupán pár forintért. Azonnal eltűnteti a nem kívánt csillogást és élénkíti bőrödet. Könnyed textúrája egyszerűen felvihető és árnyalata akár 12 órán keresztül tart. A púder nagyon természetes hatást kelt, tökéletesen elfedi a hibákat, nem tömíti el a pórusokat és használata után azonnal egészségesnek, frissnek és simának tűnik a bőr. 

Legfontosabb jellemzők

  • Táplálja a bőrt
  • Akár 12 órán keresztül tart
  • Elfedi a hibákat
  • Nem tömíti el a pórusokat
  • Látható különbség

Luxus por csupán ezer forintért? Ez az!

Tökéletes, átlátszó, mattító por, amely eltávolítja a fénylő pontokat az arcról, miközben védi a bőrt a kedvezőtlen külső hatásoktól, tökéletesen fixálja a sminket és egyenletessé teszi a bőrt. Lágy, könnyű textúrája könnyen felvihető, nem szárítja ki a bőrt és a sokadik felvitel után is megbízható. Használatától a bőr természetes, friss, nagyszerű és rendezett lesz. Legyen bőröd egy igazi csoda, használd mindennap ezt a púdert!

Hatóanyagok

Aloe kivonata megköti a szabad gyököket, antioxidáns tartalmú, hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt.

A kókuszolaj mélyen hidratálja és puhítja a bőrt zsíros érzet nélkül.  
Bőr típus:
Alkalmas minden bőrtípusra. Rendkívüli eredményeket ért el a zsíros és problémás bőrön.

Szín: Átlátszó

Alkalmazás:
Vidd fel ecsettel vagy szivaccsal nappali krémmel együtt vagy sminkre fedésként.

Kiszerelés:
14 g

Összetevők:
Talkum, csillám, magnézium-sztearát, polietilén, vazelin, fenil-trimetikon, dimetikon, polibutén, izosztearil-neopentanoát, etilhexil Methoxycynnamate, tokoferil-acetát, metil, Cocos nucifera (kókusz) olaj, Paraffinum Liquidum / ásványi olaj / Huile Minerale, propil-, cink-oxid, parfüm / illatszer, Aloe Barbadensis, poliszorbát-20, BHT Butylphenyl, Methylpropional, benzil-szalicilát, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-ciklohexén karboxaldehidet Linalool, butil-parabént (tartalmazhatnak / Peut Contenir / + / -: titán-dioxid (CI 77891), vas-oxidok (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007)

Paraméterek

Típus

Típus Púder

Specifikáció

Bőrtípus Normál
Üzemidő 9 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Dermatológiailag tesztelt
Hatás Mattító, Fixáló, Ásvány(i)

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok Bőrgyógyászati ​​hatással

Csomagolás

Tömeg 14 g

Konzisztencia

Konzisztencia Kompakt

Fedés

Védelem Enyhe fedésű

Árnyalat

Árnyalat Átlátszó
Kód:  KSDE0997
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3607345064505
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15