Oldal frissítése

Rhythm LE1602S01

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rhythm LE1602S01

Gyönyörű női karóra LE1602S01 japán márka ritmus azonnal beleszeret minden nő, aki szeret viselni stílusos és eredeti órát. Kerek ház rozsdamentes acélból készül, valamint acél szíj klasszikus kapocs teszi, hogy kényelmes viselet. Kerek arc alá rejtett zafír üveg. Zafír üveg sokkal jobban ellenáll, mint az ásványi üveg egyéb órák, és ezért nagyon ellenálló a karcolások és egyéb sérülések. Így néz mindig úgy néz ki, ha csak kivette a dobozból. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kerek rozsdamentes acél
  • Az eredeti díszítő átlátszó kristályok
  • Sapphire fedél üveg
  • Beleértve díszdobozok
  • Vízzárása 3 ATM

Órák is érdekes, dísztárgyak csillogó kövekkel, amelyek hangsúlyozzák, hogy már az eredeti megjelenést. Ez lehetővé teszi, hogy használja az órát, mint egy kiegészítő a mindennapi ruhát, hanem egy estélyi ruha. A gyártó vízálló 3 ATM eléri, így nem kell félni a fröccsenő víz, pl. kézmosás. Órák szállítják díszdobozban ellátott logó a gyártó, és ha azt akarjuk, hogy a felesége vagy a barátnője egy szép ajándék, ezek az órák a tökéletes választás.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO9564
Termékszám:  4516073122201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20