Oldal frissítése

RG512 G83021G-505

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RG512 G83021G-505

Férfi analóg órát egy szép design tervezték, akik szeretnék, hogy a környéken. Massive, steppelt szíj valódi bőrből és a tárcsa tökéletesen barna. Szíj hossza állítható, ha szükséges. A számlap, és tartalmazza a dátumot bélyegző jelölés a nap a héten, annak védelmére ásványi üveg. Az előnye, hogy ezeket az órákat is a minőség, vízálló, bizonyára értékelni azt szeretné úszók. Hodinový strojek je napájen pomocí baterie, na jeho přesný čas se můžete vždy spolehnout.Kiváló minőségű anyagok és a pontos kivitelezés képezik ötletes divatos kiegészítő a férfiak minden korosztály számára. 
Megbízható segítő az úton, a munkahelyen vagy a játékban, mind képviselnek ezek a férfi órák. Kerek arca azt a benyomást kelti, hogy az átlátszó üveg látható a belsejében az órát. Annak ellenére, hogy a gyakran használt fejlett technológia más média órák a világon a kiegészítők a fix helyre. Jedinečný stylový vzhled a potřebné funkce ve vysoké kvalitě vás přesvědčí!

Jellemzők:

  • Analóg órák jelzi a pontos időt, a dátumot és a hét napját
  • A számlap tartalmaz egy használt
  • Az óra vízálló mélységig 50 m és 5 ATM
  • Anyaguk tartós anyagból

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO6212

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05