Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

REXONA Men Sport Defence Antiperspirant 200 ml

4,9 18 értékelés
1 490 Ft

REXONA Men Sport Defence Antiperspirant 200 ml

Rendkívül erős izzadásgátló dezodor spray a Rexona Adrenaline for Men-től. Tökéletesen véd az izzadás és a kellemetlen szagok ellen. Tökéletes védelmet nyújt a legmegpróbáltatóbb pillantatokban is sportolás közben. A beépített Motionsense technológiájával azzonnal aktiválódik mozgás közben és hosszantartó védelmet nyújt a kellemetlen szagok és az izzadás ellen. A dezodor ötvözi magában a vezető technológiát és a páratlan pontosságot. Nem hagy cserben még edzés közben sem! 

Rexona nem hagy cserben

  • Kivételes hatékonyság a kellemetlen szag és verejtékezés ellen
  • Motionsense technológia - minél több mozgás, annál nagyobb hatás
  • Kiváló védelmet nyújt még a leg megpróbáltatóbb pillanatokban is
  • Bőrbarát
  • Friss illatú
  • Alkoholmentes

Motionsense

A szabadalmaztatott technológia olyan intenzívvé teszi a dezodorodat, amilyen intenzív te is vagy. Az egyedi mikrokapszulák rendszere izzadásgátló anyagot tartalmaznak, amely lassan oldódik fel a hónalban, illetve ha aktív tevékenyésget végzel, akkor gyorsabban. Mozgás közben ezek a kapszulák eltörnek, és kibocsájtják illatanyagukat. Ennek köszönhetően az izzadásgátlás azonnal elkezdődik, így előzi meg verejtékezést.

Alkalmazás

Vidd fel naponta a hónalj bőrére. Ha úgy érzed hatása gyengül, ismételd meg újra a felvitelét. Minden bőrtípusra alkalmas. 
 

Összetevők:
Bután, izobután, propán, alumínium-klórhidrát, ciklopentasziloxán, PPG-14 butil-éter, Parfüm, Disteardimonium hektorit, BHT-t, propilén-karbonát, kapril / kaprinsav-trigliceridet, zselatin keresztpolimer, cellulózgumi, nátrium-benzoát, hidratált szilícium-dioxid, víz, nátrium-keményítő octenylsuccinate, maltodextrin, hidrolizált kukoricakeményítőt, szilícium-dioxid, BHT-t, propilén-karbonát, benzil-alkohol, benzil-szalicilát, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellaolaj, limonén, Linalool

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  DEO029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181334764
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15