Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

REXONA Men Cobalt Dry Antiperspirant 200 ml

4,9 26 értékelés
1 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 740 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 700 Ft/db

REXONA Men Cobalt Dry Antiperspirant 200 ml

Ha rendkívül erős izzadásgátlót keresel, akkor a Rexona Dry fréfiak számára kifejlesztett dezodorban nem fogsz csalódni. Megelőzi a verejtékezést és a kellemetlen szagokat akár 48 órán keresztül. Kiváló védelmet nyújt extrém körülmények között is. Szabadalmazott Motionsense technológiájával a mozgás pillanatában aktiválódik, így nyújt hosszantartó védelmet a kellemetlen szagok és verejtékezés ellen. Ez a dezodor egyedi kombinációja a rendkívüli pontosságnak és a legmodernebb technológiának.

A Rexona nem hagy cserben

  • Kivételes hatékonyság a kellemetlen szag és verejték ellen 
  • Motionsense technológia - több mozgás, a nagyobb hatékonyság
  • Kiváló védelmet nyújt még a legfeszült pillanatokban is
  • Friss illatú
  • Alkoholmentes

Motionsense

A szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a dezodor tudja, hogy milyen aktív vagy. A mikrokapszulák egyedi rendszere izzadásgátlót tartalmaz, amely lassan bocsájtódik ki a hónalj területére attól függően, hogy mennyire aktív vagy. Mozgás közben megtörnek ezek és illatanyagot árasztanak. Ennek köszönhetően a mozgás pillanatában elkezd működni az izzadásgátló, még a verejtékezés előtt. 

Alkalmazás

Vidd fel mindennap a hónalj erületére. Ha hatása gyengül, ismételd meg a felvitelt. Minden bőrtípusra alkalmas. 
 

Összetevők:
Bután, izobután, propán, alumínium-klórhidrát, ciklopentasziloxán, PPG-14 butil-éter, Parfüm, Disteardimonium hektorit, BHT-t, propilén-karbonát, kapril / kaprinsav-trigliceridet, zselatin keresztpolimer, cellulózgumi, nátrium-benzoát, hidratált szilícium-dioxid, víz, nátrium-keményítő octenylsuccinate, maltodextrin, hidrolizált kukoricakeményítőt, szilícium-dioxid, BHT-t, propilén-karbonát, benzil-alkohol, benzil-szalicilát, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellaolaj, kumarin, geraniol, limonén, Linalool

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Frissítő

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  DEO030
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181334757
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20