Oldal frissítése

REXONA Maximum Protection Sport Strenght 45 ml

4,9 62 értékelés
2 690 Ft

REXONA Maximum Protection Sport Strenght 45 ml

Hozd ki a legtöbbet a kedvenc tevékenységeidből, izzadás nélkül. A Rexona stiftes izzadásgátlóval kiváló eredményeket érhetsz el, miközben jól érezheted magad. Az izzadásgátló krém 48 órán keresztül megvéd az izzadtságtól és a kellemetlen szagoktól. Az egyedi TRIsolidTM technológiának köszönhetően a termék kellően kíméletes, ezért mindennapi használatra is alkalmas. Nagymértékben véd az erős izzadás és a ruhákon megjelenő nem kívánatos foltok ellen, miközben a citrus kellemes illatával burkol be. Krémes állaga nemcsak a könnyű felvitelt, hanem a száraz hónaljbőrt is biztosítja, mivel felszívja a felesleges verejtéket. A Rexona Sport Strength segítségével magabiztosnak fogod érezni magad.

A 45 ml-es Rexona MaxPro Sport Strength női izzadásgátló főbb jellemzői

  • A Rexona stiftes izzadásgátlót nők számára fejlesztették ki
  • A krém állagú izzadásgátló 48 órán keresztül megvéd az izzadtságtól és a kellemetlen szagoktól
  • Az egyedi TRIsolid technológiának köszönhetően a termék gyengéd és mindennapi használatra alkalmas
  • A krémes állag könnyű felvitelt és száraz hónaljbőrt biztosít
  • Az izzadásgátló citrus illatú

Alkalmazás:
Az első használat előtt forgasd el többször a forgógombot, amíg a termék meg nem jelenik az applikátor felületén. Az ajánlott adag hónaljanként két csavarás. Vidd fel közvetlenül a száraz hónaljra. Használat után ismét zárd be.

Összetétel:
Cyclopentasiloxane, Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex, GLY, Dimethicone, Cera Microcrystallina, Paraffin, Pafrum, Silica, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolysez Corn Starch, Dimethicone Crosspolymer, BHT, Aplha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benztyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Genraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Női

Kiszerelés

Kiszerelés Stift

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Citrusos

Űrtartalom

Űrtartalom 45 ml
Kód:  DEO317
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8712561536684
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15