Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

REVOLUTION Wispy False Lash 8 gramm

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Wispy False Lash 8 gramm

Könnyed és puha szempillákat szeretnél maximális volumen és hosszúság mellett? A REVOLUTION Wispy False Lash mindezt megadja számodra. A speciális széles kefe dús sörtéi minden egyes szempillát elérnek. A szempillák hangsúlyozottak, mégis rendkívül természetes megjelenéssel büszkélkednek. A fekete szempillaspirál színe még jobban kiemeli tekinteted.

A REVOLUTION Wispy False Lash 8 g szempillaspirál legfőbb jellemzői

  • REVOLUTION Wispy False Lash szempillaspirál fekete színnel
  • Volument és hosszúságot nyújt
  • A speciális széles kefe minden egyes szempillát elér
  • A szempillák kiemeltek, mégis természetes hatásúak lesznek

Összetétel:
AQUA (WATER, EAU), PVP, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, STEARIC ACID, OZOKERITE, POLYBUTENE, GLYCERYL STEARATE, PEG-1 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CERA ALBA (BEESWAX, CIRE D\'ABEILLE), TRIETHANOLAMINE, HYDROGENATED PALM ACID, STEARYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 77499 (IRON OXIDES).


Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus

Hatás

Hatás Hosszabbító

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO3848
Termékszám:  5057566174572

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15