Oldal frissítése

REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution 30 g

A vízálló, hosszú élettartamú, fekete színű REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution szempillaspirál a dús hatásért és a hosszúságért nagyszerű szépítő segédeszköz minden nőnek a tökéletes sminkeléshez. Láthatóan meghosszabbítja és dús hatásúvá teszi a szempillákat. Elválasztja és maximálisan sűrűvé teszi őket. Intenzívebbé teszi a tekintetedet, és kiemeld a szemed természetes szépségét. A homokóra formájú kefe segítségével pontosan és könnyen felviheted, és egyszerűen alkothatsz gyönyörű íveket. Rendkívül jól pigmentált vízálló összetétele használat után gyorsan megszárad, nem kenődik el, nem tapad és nem képez csomókat. Természetes összetételének köszönhetően a szempillaspirál vegánoknak is alkalmas. Megérdemelten lesz kozmetikai táskád nélkülözhetetlen része.

Hatások:
A REVOLUTION The Waterproof Mascara Revolution szempillaspirál használatának eredménye a jelentősen hosszabb és sűrű szempillák, hihetetlenül dús hatással. A szemed lenyűgöző, ragyogó és mély tekintetet kap.

Használat:
A szempillaspirált finom húzásokkal vidd fel a szempillákra a gyökerektől a végéig. Utána hagyd megszáradni. A hangsúlyosabb sminkhez megismételheted az eljárást.

Térfogat:
30 g

Összetétel:
ISODODECANE, POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, ORYZA SATIVA CERA (ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), GLYCERYL BEHENATE/EICOSADIOATE, HYDROGENATED POLYCYCLOPENTADIENE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT (BETA VULGARIS (BEET) ROOT EXTRACT), CITRIC ACID, CI 77499 (IRON OXIDES)

Paraméterek

Típus

Típus Vízálló

Hatás

Hatás Hosszabbító, Volumen növelő

Szín

Szín Fekete
Kód:  DEKO1981
Termékszám:  5057566076647
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10