Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller

4,9 33 értékelés
6 690 Ft

REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller

A REVOLUTION SKINCARE masszázsroller már az első használat után nélkülözhetetlen segítőtársaddá és mindennapi rituáléd részévé válik. Alkalmas az arc vérkeringésének serkentésére, és a szem körüli puffadtsággal is megbirkózik. Az arcmasszírozó roller alkalmazása ráadásul nagyon kellemes, javítja a bőr rugalmasságát, feszesít, enyhíti a fejfájást, kisimítja és segít megelőzni a ráncokat, valamint ellazítja a feszült arcizmokat. Rendszeres használat esetén a REVOLUTION SKINCARE roller enyhítheti az úgynevezett dupla áll megjelenését. A fehér jáde, amelyből a henger készült, a bőrrel érintkezve is hűvös marad, és nyugtató hatással bír.

A REVOLUTION SKINCARE White Jade Roller masszázshenger legfontosabb jellemzői

  • A REVOLUTION SKINCARE fehér jáde henger serkenti a bőr vérkeringését
  • Kezeli a szem körüli puffadtságot, javítja a bőr rugalmasságát és feszesít
  • Képes megszüntetni a fejfájást
  • A REVOLUTION SKINCARE arcmasszírozó kisimítja és megelőzi a ráncokat
  • Ellazítja a feszült arcizmokat
  • Csökkenti az ún. dupla áll megjelenését 
  • Az ásványi jáde a bőrrel való érintkezés után is hűvös marad

Hogyan kell helyesen használni a REVOLUTION SKINCARE masszázsrollert?

A henger használata előtt fontos, hogy nemcsak a bőrt, hanem a hengert is alaposan megtisztítsd. Ez azért van, hogy ne tömítse el a pórusokat. Ezután vigyél fel például olajat vagy szérumot a bőrre. Masszírozd végig az egész arcot és nyakat a görgővel, minden területet legalább három alkalommal. A rollert lehetőleg egy irányba, kifelé és felfelé mozgasd. A nyakon azonban jobb, ha a REVOLUTION SKINCARE White Jade Rollert lefelé húzod, így serkentve a nyirokkeringést. A nagyobb hengerrel nagyobb területeket, például a homlokot és az arcot masszírozhatod. A kisebbet a szem, a száj és az orr körül alkalmazd.

A jáde tulajdonságai

A jáde nagyon népszerű a kínai kultúrában, a hosszú élet és a szépség szimbólumának tekintik. A legnemesebb ásványnak tartják. A jáde hengerek már a 17. században sem hiányoztak Kína egyetlen gazdag és magas rangú hölgyének kozmetikai kelléktárából. A masszázshengereket a ráncok kisimítására vagy a pórusok összehúzására használták, főként azért, mert a bőrrel való érintkezés után is hűvös marad. Ez az ásványi anyag meditatív, pihentető és méregtelenítő hatású, ezért hasznos, ha lefekvés előtt alkalmazzuk. Még a fejfájással is képes megbirkózni.

Anyag:
Fém alkatrészek:
Cinkötvözet

Foganytú: 
Gyanta


Paraméterek

Hatás

Hatás Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Kor

Korosztály Fiatalabb és idősebb

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappalra és éjszakára

Használat

Típus Face roller
Alkalmazási terület Arc, Dekoltázs, Nyak

Tulajdonságok

Tulajdonságok Relaxációs masszázs, Megszünteti az izomfeszültséget, Vérkeringés, Hatóanyagok felszívódása, Nyirokkeringés, Ráncok kisimítása
Anyag Jadeit
Ajándékcsomag Nem

Szín

Szín Fehér
Kód:  KSPL548a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566370141

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05