Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Mini Essence Spray Kit: Hello Hydration

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Mini Essence Spray Kit: Hello Hydration

A REVOLUTION SKINCARE Mini Essence kozmetikai készlettel biztosíthatod a bőrödnek a szükséges hidratációt. A készlet tartalmazza a Rosehip Seed Oil Essence bőrpermetet, amely csipkebogyó kivonatokat és citrusolajat tartalmaz. Ezek hidratálják és frissítik a bőrt. Antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik, és kellemes illata van. A permetet hűtőszekrényben tartva extra felfrissülést kaphatsz, még meleg nyári napokon is. A termék Cruelty Free tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja, hogy a végső terméket és a felhasznált összetevőket nem tesztelték állatokon.

A REVOLUTION SKINCARE Rosehip Seed Oil Essence főbb jellemzői

  • Kozmetikai készlet bőrápoláshoz
  • A Rosehip Seed Oil Essence kellemes frissességet kínál a nap folyamán
  • A permet antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik
  • A készlet tartalmazza a Revolution Skincare Hyaluronic Essence permetet is
  • Fenntartja a bőr nedvességtartalmát, védi és táplálja a bőrt
  • A Revolution Skincare Superfruit Essence ragyogóvá teszi a bőrt, és egészséges megjelenést kölcsönöz neki

A Revolution Skincare Hialuronic Essence védi a bőrt

A Revolution Skincare Hyaluronic Essence Spray speciális összetételének köszönhetően kényezteti a bőrt. Az arcpermet fenntartja a bőr nedvességtartalmát, védi és táplálja a bőrt. A hialuronsav és a kamilla kivonat egyedi kombinációját tartalmazza. Tehát ha olyan reggeli tonikot keresel, amely azonnal feléleszti és ragyogogvá teszi a bőrödet, akkor a Skincare Hyaluronic Essence a megfelelő választás a számodra.

Tiszta, táplált és egészséges bőr a Superfruit Essence révén  

A Revolution Skincare Superfruit Essence ragyogóvá teszi a bőrt és egészséges megjelenést biztosít. Egyedi áfonya kivonatot tartalmaz a bőrkárosodások leküzdésére és a bőr megújulásának elősegítésére. A REVOLUTION SKINCARE kozmetikai készlete valóban gondoskodik a bőrödről.

Összetevők - REVOLUTION SKINCARE Rosehip Seed Oil Essence:

Aqua (Water, Eau), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 20, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Glycerin, Phenoxyethanol, Rosa Canina Fruit Oil, Limonene, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citral, Linalool, CI 16035 (Red 40), CI 42090 (Blue 1).

Összetevők - Revolution Skincare Hyaluronic Essence:

AQUA (WATER, EAU), BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM (FRAGRANCE), DISODIUM EDTA, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRAL, LINALOOL, LIMONENE, CI 16035 (RED 40), CI 19140 (YELLOW).

Összetevők - Revolution Skincare Superfruit Essence:

AQUA (WATER, EAU), BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, VACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (BLUEBERRY) FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

Használat:
Erősen rázd meg az üveget, csukd be a szemed, és permetezd az arcodra kb. 20 centiméter távolságról. Vidd fel a tiszta bőrre, és kerüld a szembe jutást. Ne használjuk irritált bőrre. A még hatékonyabb felfrissülés érdekében a permetet tartsd hűtőszekrényben.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Regeneráló
Kód:  KSPL400
Termékszám:  5057566174473

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20