Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

REVOLUTION SKINCARE Intense Skin Exfoliator - 30% AHA + BHA Peeling Solution 30 ml

5,0 19 értékelés
3 390 Ft

REVOLUTION SKINCARE Intense Skin Exfoliator - 30% AHA + BHA Peeling Solution 30 ml

A REVOLUTION SKINCARE Intense Skin Exfoliator - 30% AHA + BHA Peeling Solution 30 ml-es intenzív bőrradír kezeli és hatékonyan eltávolítja az elhalt bőrsejtek felső rétegét. Tisztítja a pórusokat, és javítja a bőr tónusát és textúráját. Gyönyörűen fényes, friss és sima marad. Az intenzív hámláshoz a folyékony hámosító AHA (alfa-hidroxi-savak) és BHA (béta-hidroxi-savak) kombinációját használja. Összetételét citromból, szőlőből, sárgarépából és ananászból származó gyümölcs-összetevők gazdagítják, amelyek a bőr felső rétegére hatnak, és világosabbá teszik azt. A termék nem tartalmaz parfümöket, parabéneket, olajokat és glutént, valamint vegánok számára is alkalmas.

Használat:
Vidd fel a hámosítót a tiszta és száraz bőrre, és egyenletesen alkalmazd az arcra és a nyakra. Soha ne használd nedves bőrön. Hagyd hatni legfeljebb 10 percig, majd alaposan öblítsd le langyos vízzel. Kerüld a szem környékét és a szembe jutást az alkalmazás és az azt követő öblítés során. A legjobb felhasználás este, legfeljebb hetente kétszer.

Tájékoztatás:
A készítmény nagyon magas koncentrációban tartalmaz savakat. Ne használd érzékeny vagy sérült bőrön. Ha irritáció lép fel, azonnal mosd le és hagyd abba a felhasználást. Ez a termék AHA-t (alfa-hidroxi-savakat) tartalmaz, amelyek növelik a bőr UV-sugárzással szembeni érzékenységét. A termék felhordása után kerüld a napfényt és használj a fényvédőt.

Összetétel:
AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, LACTIC ACID, GLYCOLIC ACID, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PASSIFLORA EDULIS (PASSION FLOWER) FRUIT EXTRACT, ANANAS SATIVUS (PINEAPPLE) FRUIT EXTRACT, VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT, SALICYLIC ACID, ALCOHOL DENAT., DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) EXTRACT, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, TASMANNIA LANCEOLATA (PEPPER TREE) FRUIT/LEAF EXTRACT, SODIUM BISULFITE.  


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Hámlasztás típusa

Hámlasztás típusa Kémiai

Hámlasztás intenzitása

Peeling intenzitása Mély

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL2358
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057566048897
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15