Oldal frissítése

REVOLUTION SKINCARE Gentle Night Peeling Serum - Quinoa Night Peel 30 ml

5,0 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION SKINCARE Gentle Night Peeling Serum - Quinoa Night Peel 30 ml

A 30 ml-es REVOLUTION SKINCARE Gentle Night Peeling Serum - Quinoa Night Peel hatékonyan eltávolítja az elhalt bőrsejteket és javítja a bőr tónusát valamint textúráját. Gyönyörűen ragyogó, friss és sima bőrt eredményez. Folyékony összetétele Quinoa mag kivonatokat tartalmaz, amelyek kiválóan kedvező hatással vannak a bőrre. A termék nem tartalmaz parfümöket, parabéneket, olajokat és glutént, valamint vegánok számára is alkalmas. Kényeztesd  bőröd a luxus REVOLUTION SKINCARE gyengéd éjszakai peeling szérummal, hogy ragyogó fényű és lágyabb bőrt, és egészségesebb érzést kapj.

Aktív hatóanyagok:

A Quinoa gazdag B-vitamin forrás, amely segíti a bőr megfiatalítását és ragyogóvá tételét.

A riboflavinok rugalmasságot és lágyságot adnak a bőrnek

Használata:
Vigyél fel néhány csepp peeling szérumot este a megtisztított arcra és a nyakra, mielőtt kedvenc szérumod vagy hidratálód alkalmazod, és hagyd hatni egy éjszakán át. Kerüld a szem környékét és a termék szembe jutását. Használd a terméket hetente egytől három alkalomig.

Figyelmeztetés:
Ne használd érzékeny vagy irritált bőrön. Ha irritáció vagy bőrpír jelentkezik, hagyja abba a felhasználást. Ez a termék növeli a bőr UV-sugárzással szembeni érzékenységét, ezért fokozott napvédelmet szükséges alkalmaznod a leégés megelőzésére. Peelingelést követően egy hétig használj fényvédőt, és csökkents a napfényen töltött időt.

Összetétel:
AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PROPANEDIOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM BENZOATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, VACCINIUM MYRTILLUS (BILBERRY) FRUIT EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGAR CANE) EXTRACT, DISODIUM EDTA, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED OPUNTIA FICUS INDICA FLOWER EXTRACT, CHENOPODIUM QUINOA (QUINOA) SEED EXTRACT, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL2357
Termékszám:  5057566048569
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10