Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

REVOLUTION Prep & Glow Base Coat 10 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 190 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 130 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 040 Ft/db

REVOLUTION Prep & Glow Base Coat 10 ml

Tedd különlegesen ragyogóvá a körmödet a londoni Revolution gyártó Prep & Glow Base Coat alapozó körömlakkjával. A körömalapozó nemcsak fényesebbé teszi, hanem viaszos állagú összetételének köszönhetően táplálja is a körmöt. Bármilyen Revolution körömlakk alá felviheted a maximális színhatás elérése érdekében.

A REVOLUTION Prep & Glow Base Coat főbb jellemzői

  • A londoni Revolution gyártó színtelen alapozó körömlakkja
  • Fényessé és ragyogóvá varázsolja a körmöt
  • Viaszos állagú összetétel a táplált körmökért
  • Cruelty free tanúsítvány - a terméket és a felhasznált összetevőket állatokon nem tesztelték

Használat:
Vidd fel a Prep & Glow körömlakkot és hagyd megszáradni. Száradás után fesd be körmödet a kedvenc lakkoddal és élvezd a ragyogó hatást.

Összetétel:
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Tosylamide/Epoxy Resin, Isopropyl Alcohol, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolyer, Steralkonium Bentonite, Citric Acid, Dimethicone, Bis (Glycidoxyphenyl) Propane/Bisaminomethylnorbornane Copolymer, Aluminium Hydroxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Hoya Lacunosa Flower Extract, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide)


Paraméterek

Lakk típusa

Lakk típusa Alapozó

Textúra

Textúra Fényes
Kód:  DEKO3736
Termékszám:  5057566157612

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10