Oldal frissítése

REVOLUTION Matte Base F4 28 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION Matte Base F4 28 ml

A REVOLUTION Matte Base F4 tökéletesen egységesíti a bőrt, és matt megjelenést biztosít számára. A teljes fedést biztosító alapozó kifejezetten ideális a zsíros és problémás bőrre, amelyet tökéletesen felfrissít. A gyengéd és természetes fedés érdekében vidd fel az alapozót szivaccsal. Az F4 árnyalat ideális semleges vagy hideg tónussal rendelkező világos bőr számára. A REVOLUTION Matte Base használata tökéletesen egységes és friss bőrt eredményez.

A REVOLUTION Matte Base F4 alapozó legfőbb jellemzői

  • Teljes fedést biztosító alapozó
  • Egységesíti és frissíti a bőrt, valamint matt megjelenést biztosít
  • A REVOLUTION Matte Base zsíros és problémás bőrre alkalmas
  • Ideális semleges vagy hideg tónussal rendelkező világos bőr számára
  • Kényelmes használat szivacs vagy ecset segítségével

Összetétel:
AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, ISODODECANE, GLYCERIN, PEG-10 DIMETHICONE, NYLON-12, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, POLYMETHYL METHACRYLATE, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, BENZOIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, DISODIUM EDTA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TALC, DEHYDROACETIC ACID, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, TOCOPHEROL, [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, 77492, 77499)].


Kód:  DEKO1927
Termékszám:  5057566066600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05