Oldal frissítése

REVOLUTION MAN Limitless Noir EdT 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVOLUTION MAN Limitless Noir EdT 100 ml

Ha rajongásig szereted a kellemes férfi illatokat, akkor biztosan tetszeni fog a népszerű Revolution Man eau de toilette. A macsós Revolution Man férfi eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. Édes gyümölcsös illatával forró, napsütéses napokra repít és felejthetetlen pillanatokat élhetsz át. Mind a sportolásnál, mind a munkában szeretni fogod. A jellegzetes és fűszeres, csípős aromája nagyszerű választás hideg és szemerkélő időjárás esetén. Illatos ködbe burkol, amelynek a partnered nem tud majd ellenállni. Mutasd be a személyiségedet a világnak a megkapó Revolution Man eau de toilette-tel, amely bátorságot ad ahhoz, hogy kifejezd az érzelmeidet és megoszd az érzéseidet.

Eau de Toilette REVOLUTION MAN Limitless Noir EdT 100 ml ...
Eau de Toilette REVOLUTION MAN Limitless Noir EdT 100 ml ...

A minőségi REVOLUTION MAN Limitless Noir EdT 100 ml legfontosabb jellemzői

  • A felkapott Revolution Man eau de Toilette kellemes férfi tónusokat foglal magába
  • A fő összetevői a domináns gyümölcsös tónusok keveréke
  • A fő összetevőt harmonikusan egészíti ki a másodlagos, fűszeres illatjegyek kombinációja
  • Az illat további összetevői a kellemes szantálfa
  • Űrtartalma 100 ml
  • Ez az illat minden alkalomból elragadóvá tesz Téged

A felkapott Revolution Man eau de toilette különleges illattal büszkélkedhet

Lásd meg a csodát a hétköznapokban a népszerű Revolution Man eau de toliette illatával. Az uralkodó gyümölcsös elsődleges illatfajta és az esszenciális fűszeres másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Miközben magadba szívod a diszkrét illat első fuvallatát, olyan illatjegyek üde elegye, mint a zamatos szantálfa, tisztán megőrzi benned a történetek és a kalandok emlékét. Űrtartalma: 100 ml. Az eau de toilette alkalmas mindennapi használatra, de különleges eseményeken is jó benyomást kelt. Remek kiegészítő lesz egy romantikus találkához vagy egy fontos üzleti vacsorához is.

Összetétel

ALCOHOL DENAT., AQUA (WATER, EAU), PARFUM (FRAGRANCE), PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZOFENON-3, BHT, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Gyümölcsös
Illatösszetevők Szantálfa

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFA1204
Termékszám:  5057566695183

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10