Oldal frissítése

REVLON Uniq One Szett

4,0 5 értékelés

REVLON Uniq One Szett

Amennyiben tökéletesen hidratált hajra vágysz, próbáld ki a REVLON Uniq One ajándékkészletét. Ebben a szettben egy intenzíven hidratáló hajmaszkot és egy egyedülálló 10 az 1-ben hajkezelést találsz. Az intenzíven hidratáló szuper hajmaszkot könnyű kiöblíteni, helyreállítja és táplálja a hajat, gondoskodik a haj erejéről, selymes puhaságáról, illetve megakadályozza a törékeny hajat és a töredezett hajvégeket. Az egyedülálló 10az 1-ben hajkezelés gyönyörűen ápolt hajat eredményez a hajtövektől egészen a hajvégekig. Minden hajtípusra alkalmas.

A REVLON Uniq One ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes hidratálás a Super10R Hair Mask segítségével
  • A maszk védi a hajat a káros hatásoktól
  • Ragyogóan fényes és selymes hajat eredményez
  • A hajad soha nem lesz gubancos
  • A nem-zsíros összetételének köszönhetően nem nehezíti el a hajat
  • Az All In One Hair Treatment regenerálja a sérült hajat
  • Megelőzi az elektrosztatikus hajat
  • Védi a hajat a magas hőmérséklettől
  • Megkönnyíti a haj kifésülését

Tökéletesen hidratált haj a Super10R hair Mask hajmaszkkal

A Super10R Hair Mask hidratáló hajmaszk mély hidratálással kényezteti a hajadat. Emellett védelmet nyújt a káros külső behatások és az UV sugárzás ellen is. A Super10R Hair Mask hajmaszknak köszönhetően lenyűgözően fényes és selymesen puha lesz a hajad. Búcsút inthetsz a kócos hajnak és a töredezett hajvégeknek is. A hidratáló hajmaszk a hajtövektől biztosít kiváló táplálást a hajnak egészen a hajvégekig. A nem-zsírosösszetételének köszönhetően egyáltalán nem nehezíti el a hajat. A Super10R Hair Mask hajmaszk volument kölcsönöz a hajnak és mélyen regenerálja a hajat.

Gyönyörű, kócmentes haj az All In One Hair Treatment termékkel

Az All In One Hair Treatment egyedülálló hajkezelés regenerálja a száraz és sérült hajat, továbbá ragyogó fényt biztosít, miközben megelőzi az elektrosztatikus hatást. Védi a hajat a hajvasalás során fellépő magas hőfokoktól, selymesen puha és könnyed hajat eredményez. Megakadályozza az UVA és UVB sugárzás okozta hajszín fakulást is. AzAll In One Hair Treatment termékkel könnyebb a haj kifésülése és formázása, hiszen megakadályozza a haj gubancolódását és töredezését. Az All In One Hair Treatment kezeléssel nagyszerű megjelenésű és dús hajat érhetsz el.

A Super10R Hair Mask használata:
Vidd fel a frissen mosott hajra samponozás után, hagyd hatni 3 percig majd alaposan öblítsd ki a hajból.

Az All In One Hair Treatment hsználata:
Nedves hajra: Vidd fel a Uniq One hajkezelést 20 cm-es távolságból a hajra, majd fésüld át a hajadat és folytasd a szokásos hajformázással (hajszárító, hajvasaló). Használd a szokásos hajformázó termékeket.
Száraz hajra: Vigyél fel egy kis mennyiségű Uniq One kezelést a tenyeredbe és masszírozd be a hajvégekbe. Ezután készítsd el a kívánt frizurát.

Super10R Hair Mask összetétele:
Aqua (víz), dimetikon, cetearil-alkohol, behentrimonium-klorid, glicerin, C10-18-trigliceridek, butilénglikol, sztearamidopropil-dimetil-amin, bisz-digliceril-poliakidadipát-2, poliakvaternium-37, PPG-7/3-amino-propil-dimeton, izopropil-alkohol, gliceril-dibehenát,, ceteareth-20, tribehenin, oleth-5, tokoferil-acetát, fitantriol, gliceril-behenát, búzaaminosavak, nátrium-klorid, lauril-glükozid, PEG-90M, illat, Hexyl Cinnamal Limonen Linalool Alfa izometil-ionon Phenoxyetanol Methylparaben, Ethylparaben

 All In One Hair Treatment összetétele:
Aqua / víz / víz, cetearil-alkohol, behentrimónium-klorid, butil-fenil-metil-propion, alfa-izometilonon, limonén, linalool, benzil-szalicilát, citronellol, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, amil-cinnamal, eugenol, izopropil-alkohol, ciklopentaszinán, pantenol, quaternium80, selyem-aminosavak, etil-hexil-metoxi-cinnamát, butil-metoxi-benzoxil-metán, propilénglikol, EDTA-dinátrium-só,fenoxi-etanol, metil-izotiazolinon.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 450 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Használat

Használat Nőknek

Hatás

Hatás Hidratáló hatás
Kód:  KSDS1131
Termékszám:  8432225119014

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05