Oldal frissítése

REVLON Style Masters Curly Orbital 150 ml

5 2 értékelés
3 290 Ft

REVLON Style Masters Curly Orbital 150 ml

A REVLON Style Masters Curly Orbital egy haj emulzió, amelyet a hullámaid formázására terveztek. Ez a könnyű, rugalmas hullám-aktivátor pillanatok alatt hullámokat varázsol a frizurádba. Ezen felül természetes fényt kölcsönöz neki, és védi a gubancolódással szemben is. A hajad dúsabb, rugalmasabb és könnyebben formázható lesz, és gazdag, élénk hullámokkal fog rendelkezni. Kényeztesd a hajad ezzel a közepes rögzítésű, gyengéd termékkel!

A rögzítés mértéke:
2

Hatások:
Rugalmas hullám-aktivátor
Védelem a gubancolódással szemben
Természetes fényt kölcsönöz a hajadnak

Alkalmazás
Vidd fel a terméket száraz vagy nedves hajra, és formázd igény szerint.

Tartalom:
150 ml

Összetétel:
Aqua (Water)(Eau), Polyquaternium-16,iHydroxyethylcellulose, Polyquaternium-10, Panthenol,lBenzophenone-4, Propylene GlycoliDicaprylate Dicaprate, polyquaterniuml37, Sodium Acetate,lPEG/PPG-18/18 Dimethicone, PEG-60lHydrogenated Castor Oil,iPPG-1 Trideceth-6, Parfuml(Fragrance), Linalool, Citronellol,iGeraniol, Alpha IsomethyllIonone, Diazolidinyl Urea,iMethylchloroisothaizolinone, Methylisothiazolinone.

Összetétel

AQUA (VÍZ (EAU)), POLIKVATERNIUM-16, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PANTHENOL, POLYQUATERNIUM-10, 1,2-HEXANEDIOL, KAPRILIL-GLIKOL, PEG-60 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ, POLIKVATERNIUM-37, DICAPRYLYL CARBONATE, PEG/PPG-18/18 DIMETIKON, BUTYLENE GLYCOL, NÁTRIUM-ACETÁT, HELIANTHUS ANNUUS (NAPRAFORGÓ) MAGKIVONAT, LAURIL-GLÜKOZID, BENZOPHENONE-4, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, GERANIOL, ALFA-IZOMETIL-IONON.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tömeg

Tömeg 150 g (0,15 kg)

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL2121
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8432225049021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05