Oldal frissítése

REVLON PROFESSIONAL Re/Start Color Protective Micellar Shampoo 250ml

3 890 Ft

REVLON PROFESSIONAL Re/Start Color Protective Micellar Shampoo 250ml

Szeretnéd, ha a hajad mindig szép és egészséges lenne? Akkor a(z) Revlon Professional 250 ml űrtartalommal bíró samponja biztosan elvarázsol. Elsősorban azoknak a szőkéknek ajánlott, akik előnyben részesítik a hűvös szőke színt. Ez a sampon nem helyettesíti a rendszeres hajmosást, viszont nagyszerű módja a szín világosításának. A(z) REVLON PROFESSIONAL Re/Start Color Protective Micellar Shampoo 250ml festett hajra csodás választás. Női hajra tökéletes. Feltéve, hogy szeretsz micellás állagú samponokat használni, ez a típus biztosan tetszeni fog. Fényes csillogást biztosít. Mélyen tisztítja a hajat és eltávolítja a szennyeződéseket. Ez a(z) ph-semleges és szalicilsavas sampon megfelelő gondoskodást nyújt a hajadnak.

A(z) REVLON PROFESSIONAL Re/Start Color Protective Micellar Shampoo 250ml sampon fontosabb tulajdonságai

  • Használatával a haj gyönyörű és egészséges lesz
  • Semlegesíti a kellemetlen sárgás tónusokat
  • A(z) Revlon Professional sampon teljes űrtartalma 250 ml
  • Remek választás festett hajra
  • Női sampon
  • Hajad fényes és ragyogó lesz
  • Mélyen tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • A(z) REVLON PROFESSIONAL Re/Start Color Protective Micellar Shampoo 250ml sampon típusa: micellás
  • Összetétel: ph-semleges és szalicilsavas

Összetétel

AQUA/WATER/EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, NÁTRIUM-KOKOAMPHOPROPIONÁT, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), DECYL GLUCOSIDE, GLIKOL-SZTEARÁT, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLOYL GLYCINE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, EUTERPE OLERACEA GYÜMÖLCSKIVONAT, GLYCERYL LAURATE, HEXYLENE GLYCOL, ISOSZTEARAMID MIPA, LAURINSAV, LAURIL-ALKOHOL-DIFOSZFONSAV, MALTODEXTRIN, METOXIPEG/PPG-7/3 AMINOPROPIL-DIMETIKON, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 KAPRIL-KAPRIL-GLICERIDEK, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, POLYQUATERNIUM-10, NÁTRIUM-ACETÁT, SODIUM CHLORIDE, XYLITYLGLUCOSIDE, ALFA-IZOMETIL-IONON, BENZIL-SZALICILÁT, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, VÖRÖS 33 (CI 17200), SÁRGA 5 (CI 19140).

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Micellás

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző PH-semleges, Szalicilsavas

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Mélytisztítás, Hajvédő hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL8721
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8432225114750

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05