Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

REVLON Orofluido Asia Zen Control Elixir 50 ml

5 1 értékelés

REVLON Orofluido Asia Zen Control Elixir 50 ml

A jótékony ázsiai összetevőket ez az egyedülálló hajolaj, a REVLON Orofluido Asia Zen Control Elixir biztosítja a hajnak. Töredezett hajra tervezték, amely hajlamos a szöszösödésre. Azonnal kisimítja a haj felületét, mélyen táplálja és megvédi a napozás káros hatásaitól, ugyanis tartalmaz UV-szűrőt. A lágy textúra és a varázslatos illat többé Önt sem fogja meghökkenteni.

Az Elixír naponta használható, ha szükségét érzi. Ezzel a luxus érzetű hajápolóval azonnal tökéletes eredményt érhet el, megkönnyíti a fésülést és a hajstílus kialakítását. Erősíti a hajat és növeli annak rugalmasságát, szerkezetének szilárdságát. Jelentősen növeli a haj csillogását, ragyogását, így minden eseményen, üzleti megbeszélésen vagy a munkahelyén is Ön lesz a középpontban. Ápolja professzionálisan frizuráját, próbálja ki ezt az egyedülálló szépség Elixírt!

Tulajdonságok

  • Kisimítja a haj felületét és sugárzó ragyogást kölcsönöz neki
  • Mélyen táplálja a hajat
  • Megakadályozza a haj töredezettségét
  • Növeli a haj rugalmasságát
  • Stimulálja az érzékszerveket varázslatos, csábító illattal
  • Megkönnyíti a fésülést és a hajstílus kialakítását
  • Megvédi a hajat a napozás káros hatásaitól

Hajtípus
Különösen alkalmas száraz, kemény, sérült, töredezett hajra
Használat
Tegyen egy kevés Elixírt a tenyerébe, oszlassa el, és az eloszlatott terméket nedves vagy száraz hajra vigye fel. Ne öblítse ki a hajból. Naponta használható.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Sérült, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Típus

Típus Olaj

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Tápláló hatás

Hatás

Hatás Tápláló
Kód:  KSVL2711
Termékszám:  8432225072616

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20