Oldal frissítése

REVLON For You Hajhullás elleni - 12 x 6 ml

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REVLON For You Hajhullás elleni - 12 x 6 ml

 

A REVLON Pro You hajhullás elleni hajápoló egy speciális kozmetikai termék, amely célja a korai hajhullás megelőzése és annak kezelése. A hajápoló alkalmas mind a férfiak és a nők számára, ezen felül felhasználható önmagában vagy a termékcsalád többi termékének kombinációjával együtt is. A terméket egyszerű használni, emellett a formulája nem nehezíti el a hajat így nagyon népszerű a korai hajhullás elleni küzdelemben.

Ez a multi-aktív kezelés serkenti a haj gyökerének vérkeringését és erősíti a hajhagymákat és a hajszálakat, amely megakadályozza a korai hajhullást. A hajápoló hármas hatása fellép a hajhullás ellen - regenerálja, erősíti és kiegyensúlyozza a fejbőrt és a hajat. A rendszeres használata akár 22%-al növelheti a haj sűrűségét és kettős védelmet biztosít a hajhullás ellen. Kényeztesse haját a minőségi termék luxus ellátásával, hogy egészséges és dús haja legyen!
Hatóanyagai:A FOR YOU sorozat fontos, magas koncentrátumú növényi kivonatokat tartalmaz, amely a termék minimális használata esetén is aktiválódik. Ezek közé tartozik a szójabab, búza, zsálya, rozmaring, ginkgo biloba vagy komló kivonata.


Hajtípus:
Minden hajtípusra, különösen a hajhullás esetén.
Alkalmazás:
Használja az ampullát a samponnal megmosott hajra, masszírozza be a fejbőrbe és a hajba. Nem szükséges kiöblíteni!
Tipp:
A maximális hatékonyság érdekében használja együtt más termékekkel a termékcsaládból a hajhullás kezelésére.
Kiszerelés:
12 x 6 ml

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Gyenge és ritkuló

Űrtartalom

Űrtartalom 72 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő
Kód:  KSVL2058
Termékszám:  8432225014357

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10