Oldal frissítése

Revlon Charlie Silver EDT 100 ml

4,5 17 értékelés
2 090 Ft

Revlon Charlie Silver EDT 100 ml

A Revlon Charlie Silver remek illatválasztás minden napra. Gyengéd virágos-gyümölcsös kompozíció, amely teljesen a birtokába kerít minden nőt. Az érzékenységet, a vágyat, az örömet, a természettel való eggyé válást és a napsütötte napok hangulatát testesíti meg. E parfüm viselője magabiztosan tekint a világra, míg maga az illat kellemes érzetet biztosít a nap 24 órájában. Egy parfüm, amelyet érzéki, gyengéd női "fegyverekkel" felszerelt hölgyek számára terveztek. Csatlakozzon hozzájuk Ön is!

Virágos-gyümölcsös illat

Talán minden nő imádja az érett gyümölcsöktől, színes, illatos virágágyásoktól túlcsorduló nyári napokat. Pontosan ilyen a Revlon Charlie Silver illata, amely a sárgabarack és a magnólia együttesével nyílik, míg gyümölcsös szíve szőlővirággal, mézédes őszibarackkal és üdítő lime-mal dicsekedhet. Az illat alapjában ezután az aromás körte és az ártatlan gyöngyvirág ismerhető fel, amelyek a Revlon Charlie Silver egyedülálló kompozícióját zárják. Hagyja magát inspirálni e csábítóan izgalmas illat által.

Összetétel

  • Fej: barack, magnólia
  • Szív: szőlővirág, őszibarack, lime
  • Alap: körte, gyöngyvirág
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFS100
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000386147745

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15