Oldal frissítése

Revlon Charlie Red EdT 100 ml

4,7 16 értékelés
Szuper ár
2 090 Ft

Revlon Charlie Red EdT 100 ml

A Revlon Charlie Red bemutatja a keleti virágok érzéki illatát. Parfüm nőknek.? Rendkívül gazdag összetételében eredeti és igényes illatkompozíció sejlik fel, amelyben virágáradat és leheletnyi gyümölcsösség ismerhető fel csakúgy, mint a fa illatának tónusai a méz nyomaival. A parfümöt 1993-ban mutatták be a piacon. Specifikus keleti virágillat a magabiztos és különleges nőnek, aki tudja, hogyan keltse fel mások érdeklődését.

Keleti virágillat

A Charlie Red mámorító illata több nagyszerű alkotóanyag kompozíciója. Először gyümölcsös frissessége ismerhető fel (szilva, fekete ribizli, őszibarack), amelyet finoman egészíti ki az ibolya, a gardénia és a narancsvirág illata. A virágillat áradata a fantázia hullámaira veszi Önt, hogy kitárja szívét. Az illat záró tónusait a szantálfa, cédrus, ámbra és pikáns pézsma alkotja leheletnyi mézességével. Kéjes és provokatív keleti virágillat, amelybe bele fog szeretni!

Összetétel

  • Fej: narancsvirág, gardénia, szilva, fekete ribizli, ibolya, őszibarack
  • Szív: szegfű, tubarózsa, orchidea, jázmin, ilang-ilang, rózsa, gyöngyvirág
  • Alap: méz, szantálfa, ámbra, pézsma, cédrus
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Keleti
Illatösszetevők Cédrus, Ibolya, Jázmin, Musk (pézsma), Orchidea, Narancs, Rózsa
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFS102
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000386008466

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20