Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

RENOVALITY Csipkebogyó olaj 100 ml

5 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RENOVALITY Csipkebogyó olaj 100 ml

Kényeztesd bőrödet és hajadat intenzív regenerációval a Renovality Csipkebogyóolajjal. A hidegen sajtolt vadrózsamagolaj magas mennyiségben tartalmaz C-vitamint és telítetlen zsírsavakat. A csipkebogyóolajat a kozmetikumok világában regeneráló hatásai miatt értékelik. Az olaj védi a bőrt a káros külső hatásoktól és fokozza a vitalitását. Ezenkívül könnyen felszívódik, és nem hagy zsíros réteget. A Renovality Csipkebogyóolaj biztosan sokoldalú segítőtársad lesz a tested ápolása során. 

Miért fogod szeretni a Renovality Csipkebogyóolajat? 

  • A csipkebogyóolaj erős regeneráló hatást nyújt
  • Védi a bőrt a külső behatásoktól és támogatja annak vitalitását
  • Nagy mennyiségű C-vitamint és telítetlen zsírsavakat tartalmaz
  • A Renovality Csipkebogyóolaj hajápolásra is alkalmas

Összetétel: 
Rosa Rubiginosa magolaj

Használat: 
Az ideális eredmény elérése érdekében alkalmazd éjszaka, a bőr megtisztítása után. A pihentető éjszakai alvás érdekében a pumpával adagold a kívánt mennyiségű olajat a flakonból a tenyeredbe, melegítsd fel, majd vidd fel a bőrödre. Dörzsöld be a nedves bőrbe. A csipkebogyóolaj a haj kezelésére is alkalmas.


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KSPL785
Termékszám:  8594187810047

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10