Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

RENOVALITÁS Ylang testszérum Crystal sorozat 50 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RENOVALITÁS Ylang testszérum Crystal sorozat 50 ml

Renovality Ylang Crystal Series testszérum hibátlan hidratálást, lágyítást és táplálást biztosít. bőr az egész testen. Az argánolaj a jojobaolajjal kombinálva kellemes érzést biztosít az alkalmazás után. A Renovality Ylang Crystal Series testszérumban található ylang ylang virág illóolaj természetes afrodiziákumként hat és oldja a feszültséget.

A Renovality Ylang Crystal Series testszérum legfontosabb jellemzői

  • Renovality Ylang Crystal Series testszérum poskytuje zvláčnění, výživu a hydrataci celé pokožce
  • Az argán- és jojobaolaj kombinációja kellemes érzést biztosít a szérum felvitele után.
  • Ylang ylang virág illóolaj a Renovality Ylang Crystal Series testszérumban.

Použití:
Renovality Ylang Crystal Series testszérum je určeno na celá povrch pokožky a pleť. A pumpával vegye ki a szükséges mennyiséget a flakonból a tenyerébe, melegítse fel a tenyerében, majd masszírozza be a bőrbe. Kerülje a szem környékét.

Složení:
Helianthus Annuus magolaj, Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis magolaj, Hidrogénezett farnezén, Cananga Odorata Flower Oil, Caprylic/Capric Triglyceride Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate Farnesol, Geraniol, Linalool, Eugenol, Rosmarinus Officinailis levélkivonat, Isoeugenol, Benzil-alkohol, Fahéjalkohol, Citral, Kumarin, Citronellol, Limonén

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Specifikáció

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló
Kód:  KSTE1427
Termékszám:  8594187811266

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20