Oldal frissítése

REF STOCKHOLM Mousse N°435 250 ml

8 990 Ft

REF STOCKHOLM Mousse N°435 250 ml

Abban az esetben, ha hibátlan és tökéletesen formázott frizurát biztosító készítményre vágysz, lepd meg magad ezzel a hajhabbal a remek REF STOCKHOLM márkától. Hozd létre a saját stílusodat, amely egész nap tökéletes marad. A hajhab alkalmazása egyszerű, a terméknek kellemes illata van, és erős fixálást biztosít neked. Összetételének és illatának köszönhetően főleg nőknek felel meg. A hajtömeget is segít növelni, és ezzel dúsabb és sűrűbb frizurát létrehozni. A készítmény űrtartalma 250 ml. Élvezd a professzionális eredményeket ezzel a hajhabbal a kitűnő REF STOCKHOLM márkától, és hozz létre egyedülálló frizurákat, amelyek kihangsúlyozzák a stílusodat!

A minőségi REF STOCKHOLM Mousse N°435 250 ml hajhab mérvadó paraméterei

  • A kiváló REF STOCKHOLM hajhab nőknek lehetővé teszi a kívánságaidnak megfelelő fizura létrehozását
  • Alkalmazása egyszerű
  • Nőknek
  • A felkínált hajhab erős fixálást kínál
  • Védelmet nyújt a hajnak a kellemetlen terhelés ellen
  • A frizura egész nap szilárd lesz
  • Tömeget ad
  • Professzionális kozmetikum megjelöléssel rendelkezik
  • Az elsőrangú REF STOCKHOLM hajhab térfogata 250 ml

Könnyű és laza frizura tapadós érzés nélkül

Soha többé nem kell időt pazarolnod az összekócolódott és természetellenesen kinéző hajra. A minőségi REF STOCKHOLM hajhab matt megjelenés vagy megkeményedés nélkül biztosítja a haj rugalmasságát. A csúcskategóriás fixálás biztosítja, hogy tartós és szilárd frizurát élvezhetsz. Megóvja a hajat az elnehezüléstől, és nem hagy maga után maradványokat. A nagyszerű REF STOCKHOLM hajhab a legjobb választás a haj tökéletes megjelenéséhez.

A kitűnő REF STOCKHOLM hajhab a következőre lesz tökéletes:

minden hajtípusra

Összetétel

Aqua [Víz], Alcohol Denat., Copolymer, Butane, Propane, Isobutane, Polikvaternium-11, Laureth-4, Butylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Quaternium95, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Panthenol, Argania Spinosa Kernel (Argán) olaj, Chenopodium Quinoa magkivonat, Glycerin, Propanediol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butil-hidroxi-hidrohidrocinnamát, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Szorbinsav, Parfum, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citrál.

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Erős fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Terhelés ellen

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL8534
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7350016790185

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05