Oldal frissítése

REF STOCKHOLM Leave in Treatment 125ml

8 990 Ft

REF STOCKHOLM Leave in Treatment 125ml

A kiváló REF STOCKHOLM hajápoló kimondottan azoknak a nőknek ajánlott, akik problémás hajjal rendelkeznek. A hajápolót vigyük fel a nedves hajunkra és hagyjuk hatni, öblítést nem igényel. Teljes űrtartalma 125 ml. Mindent megad a hajad számára, amire szüksége lehet. Összetételének köszönhetően páratlan tápláló hajápoló szer. Használatával professzionális szintű eredményt érhetsz el a hajápolásban.

REF STOCKHOLM Leave in Treatment 125ml hajápoló szer fontosabb jellemzői

  • A jól ismert REF STOCKHOLM hajápoló szer megfelelő törődést biztosít a hajnak
  • Masszírozzuk a hajba, ne öblítsük ki
  • Minden hajtípusra ajánlott
  • A neves REF STOCKHOLM hajápoló szer űrtartalma 125 ml
  • Nőknek készült

Összetétel

Aqua [Víz], Glycerin, Cetearyl alcohol, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Dimethicone, Cetyl alcohol, Parfum [Illat], Cetrimonium chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric acid, Ethylhexylglycerin, Simmondsia chinensis (Jojoba) magolaj, Triethanolamine, CI 75120 [Annatto], Cocos nucifera (kókuszdió) olaj, Nátrium-metoxi-PEG-16-maleát/stirén-szulfonát kopolimer, Butylene glycol, Quaternium-95, Helianthus annuus (napraforgó) magkivonat, Hidrolizált quinoa, Propanediol, CI 16035 [Red 40].

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Tápláló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Kúra
Kód:  KSVL8532
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7350016790253

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20