Oldal frissítése

REF STOCKHOLM Cool Silver Shampoo 285 ml

8 990 Ft

REF STOCKHOLM Cool Silver Shampoo 285 ml

Szulfátmentes sampon növényi kivonatokkal valamint lila és kék pigmentekkel, melyek kifejezetten az ásványi anyagok vagy oxidáció okozta színkárosodások elleni védelmet, a színek erősítését és a károsodás semlegesítését célozza. Gyengéden tonizálja a szőkített, természetes vagy napon szőkített hajat, és véd a színfakulással szemben. Ezüst hatást kölcsönöz az ősz hajnak.

Az REF STOCKHOLM Cool Silver sampon ezüst sampon legfontosabb tulajdonságai

  • Semlegesíti a sárga és narancssárga tónusokat
  • Vitaminokban gazdag
  • Védi a hajszínt
  • Puhaságot ad a hajnak
  • Aktív összetevők: Az áfonyaolaj vitaminokban és védő antioxidánsokban gazdag, amelyek javítják a színvisszaverődést, a lenmagolaj pedig fényt ad a hajnak
  • Használata: Vidd fel a nedves hajra, masszírozd be a hajba és a fejbőrbe, öblítsd le, ismételd meg és a REF kondicionálóval fejezd be a hajápolást

Alkalmas:

Minden típusú természetesen szőke, ősz vagy szőkített hajra. 8-as vagy magasabb szintre alkalmas.

Összetétel

Aqua [Víz], Kókuszamidopropil-hidroxiszultain, Dinátrium-lauret-szulfoszukcinát, Cocamidopropyl betaine, Coco-glucoside, Cocamide DEA, Glycol distearate, Glycerin, Parfum [Illat], Nátrium-lauroil-szarkozinát, Savas ibolya 43, Gliceret-26, Potassium sorbate, PPG-5-ceteth-20, Nátrium benzoát, Citric acid, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Dimethiconol, Disodium EDTA Arginine, Laureth-23, TEA-dodecilbenzol-szulfonát, Hexyl cinnamal, PEG-8, Linum usitatissimum (lenmag) magolaj, Euterpe oleracea gyümölcsolaj, Butylene glycol, Quaternium-95, Helianthus annuus (napraforgó) magkivonat, Hidrolizált quinoa, Hidrolizált növényi fehérje PG-propil-szilanetriol, Propanediol, PEG-8/SMDI kopolimer, Vaccinium myrtillus gyümölcskivonat, Palmitoil-mirisztil-szerinát, Nátrium-poliakrilát, d-Limonén, Tocopherol.

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Ezüst

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Hajvédő hatás, Sárga árnyalat, Erősítő

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra, Szőke

Űrtartalom

Űrtartalom 285 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum, Vegán kozmetikum

Típus

Termék típusa Sampon
Kód:  KSVL8500
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7350016784825

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20