Oldal frissítése

Redken For Men Mint Clean Shampoo férfi sampon 300 ml

4,2 5 értékelés

Redken For Men Mint Clean Shampoo férfi sampon 300 ml

A REDKEN Mint Clean férfiaknak készült mentolos tisztítósampon, amely teljeskörű hajápolást nyújt még a legigényesebb vásárlók számára is. Ez a  kiváló minőségű sampon erősítő fehérjekivonatot, nyugtató borsmentát, hidratáló glicerint és a hajfényét fokozó provitaminokat tartalmaz. A REDKEN mentolos tisztítósampon gyengéden tisztítja, és hidratálja a hajat és a fejbőrt, és eltávolítja belőle a hajformázó termékek maradványait. Megerősíti és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.
Aktív hatóanyagok:
Frissítő menta - hűsítő érzetet ad, felpezsdíti a fejbőr vérkeringését
Fehérjék és hidrokarbonátok - erőssé és élettel telivé teszik a hajat
Glicerin - hidratálja a hajat.
Hajtípus:
Minden hajtípusra, férfiak számára.
Használat:
Használd nedves hajon, habosítsd fel, alaposan öblítsd le.
Térfogat:
300 ml
Összetétel:
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Tribehenin, PVP, Petrolatum, Hydrogenated Stearyl Olive Esters, Polyacrylamide, Dimethicone, Oleth-10 Phosphate, C13-14 Isoparaffin, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Sorbic Acid, Methylparaben, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Laureth-7, Propylparaben, Panthenol, Disodium EDTA, Potassium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Linalool, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Limonene, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Hatás

Hatás Hidratáló hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  KSVL0686
Termékszám:  743877011372

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05