Oldal frissítése

REDKEN Extreme Length Sealer 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

REDKEN Extreme Length Sealer 50 ml

A Redken Extreme Length Sealer jótékony hatását a hajon és a fejbőrön is kifejti. Gyengéd formulája megkönnyebbülést hoz a sérült haj számára, legfőképpen a töredezett végeknél. Segítségével a haj mélyen táplált lesz, visszanyeri vitalitását és energiáját. A sok-sok vitamin és protein gyengéden védi hajad, mely segítségével az elérheti maximum hosszúságát idő előtti töredezés nélkül. A termék erősíti loboncodat, rugalmasságot és természetes erőt kölcsönözve neki. Próbáld ki a bizonyítottan hatékony hajápolót, hogy hajad erős és egészséges legyen! 

Tulajdonságok 

  • Megerősíti a hajszálakat
  • Sérült hajra tervezték
  • Egyszerű és gyors használat, öblítést nem igényel
  • Táplálja és hidratálja a hajat annak mélyében
  • Új vitalitást és energiát ad neki
  • Megvédi tincseid a töredezések ellen

Haj típus:
Sérült hajra tervezve.

Alkalmazás:
Alkalmazd a sérült hajra és hagyd beszívódni. Ne öblítsd ki a terméket! 

Hatóanyagai:

  • RCT fehérje komplex - erősíti a hajat, meggyógyítja a sérüléseket, valamint rugalmasságot biztosít

Hozzávalók:
víz, polidimetilsziloxán, cetearil-alkohol, tridecet-5, Polyquaternium-37, fenoxietanol, propilén-glikol-dikaprilát / dikaprát, steareth-20, parfüm / fragrance, glicerin, fenil-, trimetikon, cetil-hidroxi-etil-tridecet-10, cetil-alkohol, PPG-1 tridecet-6, Prunus amygdalus dulcis olaj / édes mandulaolaj, biotin, polyquaternium-67, arginin, behentrimonium metoszulfát, klórhexidin-diglükonát, quaternium-33, nátrium-nitrát, benzil-benzoát, 2-oleamido-1, 3-oktadekándiol, hidrolizált szójaprotein , limonén, benzil-alkohol, linalool, szilikagél, nátrium-acetát, poliszorbát 60, hidrolizált növényi fehérje PG-propil-, silanetriol, nátrium-hidroxid, citromsav behentrimonium metoszulfát, klórhexidin-diglükonát, quaternium-33, nátrium-nitrát benzil-benzoát, 2-oleamido-1 , 3-oktadekándiol, hidrolizált szójafehérje, limonén, benzil-alkohol, linalool, szilikagél, nátrium-acetát, poliszorbát 60, hidrolizált növényi fehérje PG-propil-, silanetriol, nátrium-hidroxid, citromsav.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő
Kód:  KSVL3232
Termékszám:  884486205049
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20