Oldal frissítése

REDKEN Cerafill Hair Re-densifying Treatment 90 ml

5 1 értékelés
17 190 Ft

REDKEN Cerafill Hair Re-densifying Treatment 90 ml

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

A Cerafill hajápolót a hajnövekedés serkentésére fejlesztették ki, erősen elvékonyodott hajra. Ez az intenzív termék aktív hatóanyagot tartalmaz, amely a többi össztevő együttes hatásával egy három hónapos kezelés alatt több, mint 1000 hajszálat serkent a növekedésre. Ez a tény klinikai vizsgálattal bizonyított, amelynek során 101 alany tapasztalatait figyelték meg és hasonlították össze placebo anyagot használó alanyok eredményeivel. A rendszeres hajápolás hatására a hajszál egyre vastagabbá válik.

A termék intenzíven ápolja, hidratálja a hajat és speciális ellátást nyújt neki, amely elősegíti az egészséges növekedést. A mindennapi hajkezelés kimozdítja a hajhagymákat a nyugalmi fázisukból és helyreállítja természetes tevékenységüket. Élvezd a gyönyörű, sűrű és egészséges kinézetű hajat!
Aktív hatóanyagai:Stemoxydine 5% - felébreszti a hajhagymákat a nyugalmi fázisból, így hozzájárul a bőséges hajnövekedéshez.
Haj típus:
Vékony szálú, elvékonyodott hajra.
Alkalmazás:
Alkalmazd száraz vagy nedves hajra. Alkalmazd naponta a fejbőrön, különösen a hajhagymák környékére majd oszlasd el a hajad teljes hosszán. Oszd a hajadat nyolc részre és összpontosíts a hajszálak tövére és az elvékonyodott részekre. Irányítsd az applikátort közvetlenül a hajtövekhez és a fejbőrre és alkalmazz minden egyes területen egy teljes pipetta szérumot. Gyengéden masszírozd be és ne öblítsd le. Ezután szárítsd meg és állítsd be hajadat a szokásos módon.
Térfogat:
90 ml

 

Összetétel

Az innovatív formula a Stemoxydine 5% hatóanyaggal felébreszti a szőrtüszőket alvó fázisukból és serkenti aktív növekedésüket. A szérum emellett stimuláló mentolt, a hajszálakat erősítő ceramidokat és SP-94-et tartalmaz, amely fontos tápanyagokkal látja el a fejbőrt.

Paraméterek

Válassz professzionális termékcsaládot

A modellsorozat márkája Redken
Modellsorozat Cerafill

Fajta

Fajta Ceramidos, Mentolos

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Nem kiöblítendő

Hatás

Hatás Növekedés

Összetétel

Összetétel jellemző Ceramidos

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml

Haj típusa

Haj típusa Gyenge és ritkuló

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum

Típus

Termék típusa Kúra

Típus

Típus Kúrák, szérumok

Hatás

Hatás Növekedés
Kód:  KSVL2583
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3474630650459

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20