Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Radox Sport Férfi tusfürdő 250 ml

4,7 58 értékelés
1 090 Ft

Radox Sport Férfi tusfürdő 250 ml

Ébredjen fel a RADOX Men Feel Sporty 2 az 1-ben stimuláló és relaxáló tusfürdővel és samponnal, amely mentával és tengeri ásványokkal készült kimondottan a férfiaknak, és 250 ml-es kiszerelésben érkezik. A frissítő menta és tengeri ásványok ihlette gél a legjobb, természetes alapanyagokból készült. Igazán kíméletes a bőrhöz és a hajhoz, megfelelő ápolást és tisztítást nyújt, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A tusfürdőt a gél lágy textúrája és a menta és a tengeri ásványok magával ragadó illata jellemzi. A tusfürdő feltölti energiával, így Ön egész nap friss és tökéletesen tiszta lehet. Merüljön el a RADOX Men Feel Sporty 2 az 1-ben tusfürdővel és samponnal, amely egész napos stimulálást garantál az érzékeknek és a testnek.   
Alkalmazás:
Vigye fel a terméket nedves bőrre körkörös mozdulatokkal, hogy gazdag habot hozzon létre. Ezt követően alaposan öblítse le vízzel.
Összetevők:
Aqua, nátrium-lauret-szulfát, betaint, nátrium-klorid, vízi menta levél kivonat, Maris Sal, nátrium-laktát, Polyquaternium-7, glükóz, tejsav, Parfüm, propilén-glikol, citromsav, nátrium-benzoát, citronellol, Hexil-fahéjaldehid, linalool, CI 42090, CI 61570

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa 3 az 1-ben

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos

Hatás

Hatás Hajhullás ellen, Hajnövekedést serkentő hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Termék típusa

Termék típusa 2in1

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Csomagolás típusa

Csomagolás típusa Utazócsomag

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hűsítő, Tápláló
Specifikáció Toxinmentes
Kozmetikum sorozat Mentás

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Kód:  SG342
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710522406649
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10