Oldal frissítése

RADOX Buzdítás Férfi tusfürdő 250 ml

4,7 61 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RADOX Buzdítás Férfi tusfürdő 250 ml

Ébredjen fel a RADOX Men Feel Powerful Koffein és Guarana 2 az 1-ben élénkítő tusfürdővel és samponnal, amit kimondottan a férfiaknak fejlesztettek ki, és 250 ml-es kiszerelésben érkezik. A stimuláló koffein és guarana ihlette gél a legjobb, természetes alapanyagokból készült. Igazán kíméletes a bőrhöz és a hajhoz, megfelelő ápolást és tisztítást nyújt, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A gélt lágy textúra és a guarana frissítő aromája jellemzi. A tusfürdő feltölti energiával, így Ön egész nap friss és tökéletesen tiszta lehet. Kényeztesse bőrét a RADOX Men Feel Powerful Koffein és Guarana tusfürdővel és samponnal, amely egész napos stimulálást garantál az érzékeknek és a testnek.    


Alkalmazás:
Vigye fel a terméket nedves bőrre körkörös mozdulatokkal, hogy gazdag habot hozzon létre. Ezt követően alaposan öblítse le vízzel.
Összetevők:
Aqua, nátrium-lauret-szulfát, betaint, nátrium-klorid, nátrium-laktát, a glicerin, a Lycium barbarum kivonat, Polyquaternium-7, Parfüm, citromsav, tejsav, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, Tetranátrium-EDTA, citrál, kumarin, geraniol, limonén, linalool, CI 14700

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Színezékmentes

Sampon típusa

Sampon típusa 3 az 1-ben

Hatás

Hatás Hajhullás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló
Specifikáció Toxinmentes

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Termék típusa

Termék típusa 2in1

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő
Kód:  SG337
Termékszám:  8710522406571
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10