Oldal frissítése

Q&Q Q877J404Y női karóra

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Q&Q Q877J404Y női karóra

A stílusos Q&A Q877J404Y női karóra a Citizen terméke, amely gyönyörű, időtlen designnal rendelkezik arany és ezüst színkombinációban. Az órán a fehér számlap dominál, amelyen arany mutatók és jól olvasható, fekete arab számok találhatóak, melyek jól láthatóak. Ne aggódj, ha az óra megkarcolódik, hiszen az óraszerkezetet nagyon ellenálló ásványi üveg védi. A kör alakú számlapot tökéletesen kiegészíti az ezüst szíj, amely, az aranyszínű díszítéssel együtt rozsdamentes acélból készült.
Az óra vízálló, az óraszerkezetet a megbízható japán gyártó, a Miyota biztosítja. Nem csak elegáns, de kényelmes viselet is, ötcsillagos, arany-ezüst megjelenésének köszönhetően tökéletes alkalmi viselet. Legyél stílusos és viseld ezt a minőségi, designer órát.  

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Tárcsa színe Fehér
Kirakás Kirakás nélküli

Szíj

Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló
Kód:  KHO7978
Termékszám:  4966006976670

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10