Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Q&Q M154J002Y

2,5 2 értékelés
14 190 Ft

Q&Q M154J002Y

A Q&Q M154J002Y férfi sportóra elegáns és praktikus kiegészítője lehet bármely tevékenységnek. Már első pillantásra vonzó lehet egyedi fekete kivitelezésével, digitális számlapjával és rendkívül ellenálló anyagával. A kerek tok kemény műanyagból készült és műanyag üveggel van ellátva. A gumiszíj szükség szerint beállítható a csuklószélességhez, és stabilan tart. Számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint például a dátumkijelző a hét napjaival, ébresztő, időzítő. Természetes, hogy stopperórát is tartalmaz, a számlap pedig háttérvilágítással rendelkezik.

A Q&Q M154J002Y karóra főbb jellemzői

  • Sportos kivitelezésű férfi digitális óra
  • Az óra kiváló minőségű és strapabíró anyagból készült
  • Vízálló - 10 ATM jelzés (ellenáll a ráfröccsenő víznek, zuhanyzásnak, úszásnak)
  • A Q&Q órák teljes számlapja háttér világítású
  • Dátummutató, a hét napjainak jelzése
  • Praktikus funkciók - időzítő, stopper, ébresztő

Minőség és vízállóság

A Q&Q digitális óra egy nagy teljesítményű QUARTZ elemes óraszerkezettel rendelkezik, amely hosszú élettartamot biztosít. Az egyik előnye a 10 ATM jelzésű vízállóság aminek köszönhetően ellenáll a  ráfröccsenő víznek, esőnek, zuhanyzásnak, kézmosásnak és úszásnak. Ezért ezt az órát viselve számos sportnak hódolhat korlátozás nélkül.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 40 mm

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Fekete
Szíj anyaga Műanyag

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO11203
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4966006802474
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15