Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

PURITY VISION Wellness szett

4,8 34 értékelés
7 690 Ft

PURITY VISION Wellness szett

A PURITY VISION wellness ajándék készlete három népszerű terméket kínál, így otthon is kényeztetheted magad, mintha a legfényűzőbb gyógyfürdőben lennél. A készlet shea vajból, kávé pakolásból és rózsavízből áll, mindegyik bio minőségben. Használhatsz shea vajat és rózsavizet egy pihentető, tápláló és érzékileg illatos fürdőhöz. Ezután használhatod a kávé pakolást, amely óvatosan eltávolítja az elhalt sejteket és ragyogóvá teszi  a bőrt. Az extra és intenzív tápanyagokkal ellátott  shea vajat használhatod az arcbőrre, kellemes tonizálás mellett a rózsavízzel. Használd ki mind a három, egymást tökéletesen kiegészítő terméket, és kezd a relaxot velük.

A Putrity Vision - Wellness legfontosabb jellemzői

  • A Purity Vision kozmetikai készlet a legmagasabb minőséget nyújtja
  • A készlet sheavajból, rózsavízből és kávé pakolásból áll
  • Három kiváló minőségű termék 100% -ban biominőségben és ökológiai gazdálkodásból
  • Sokoldalú sheavaj, az egész család számára
  • Hidratálja és puhítja az egész test bőrét, és hajkezelésre is alkalmas
  • A kávé pakolás tökéletesen, de finoman távolítja el az elhalt bőrsejteket
  • Ragyogóvá teszi és fokozza a  bőr vérkeringését, így az szép, puha és rugalmas lesz
  • A rózsavíz kiváló hidratáló, gyulladás gátló és fertőtlenítő hatással rendelkezik
  • Finoman tisztítja és frissíti a bőrt, hidratálja és feszíti a bőrt, enyhíti a szem fáradtságát
  • Mesterséges tartósítószerek, szintetikus aroma- és színezőanyagok nélkül

A Purity Vision kávé pakolás  bársonyos bőrt biztosít

Test, kávéradír TISZTÁSI VÉLEMÉNY A BIO kávéradír finoman eltávolítja a bőrről az elhalt hámsejteket, egységesíti a színárnyalatokat, világosabbá teszi és bársonyosan sima, puha lesz az érintéskor. Ezenkívül foglalkozik a cellulit és a striák kezelésével, valamint elősegíti a kollagén és elasztin képződését, lassítva a bőr öregedését. A hámlás egy tisztán természetes összetételben rejlik, amely antioxidánsokban gazdag, tehát elősegíti a bőr toxinok lebontását is. A benne található koffein kikapcsolja és újraéleszti bőrt, a tengeri só tisztítja és tonizálja, a sheavaj táplálékot biztosít  és antioxidánsokkal védi, a kókuszdió olaj megbízhatóan gondoskodik a hidratációjáról, és a rugalmasságáról.

Hatóanyagok:
Koffein - felgyorsítja a vérkeringést, feszesíti és fellendíti a bőrt
Tengeri só - tonizáló, tisztító, fertőtlenítő, csiszoló és összehúzó hatással rendelkezik
Shea vaj - táplálja a bőrt, vitaminok és antioxidánsok forrása, anti-age hatásai vannak
Kókuszdióolaj - sok antioxidánst és vitamint tartalmaz, hidratálja és táplálja a bőrt, támogatja annak természetes rugalmasságát

A felhasználás módja:
Kávé pakolással óvatosan, körkörös mozdulatokkal masszírozd meg a problémás területeken a bőrt, és távolítsd el az elhalt bőrsejteket. Hagyd egy ideig a bőrradírt a bőrön. Ezután alaposan öblítsd le meleg vízzel. Használd a cellulit megelőzésére és a striák nyújtására is.

Bőr típusa:
Minden bőrtípus

Összetétele:
Finom őrölt BIO Fair Trade arabica kávé, finoman őrölt tengeri só, BIO Shea vaj (tisztességes kereskedelem), nyers BIO kókuszdióolaj és rozmaring kivonat (Coffea Arabica, Sal, Butyrospermum Parkii vaj, Cocos Nucifera olaj, Helianthus Annuus Seeed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract)

Élvezd az illatos frissítést a legjobb minőségű rózsavízzel

Szeretnél valami eredetit és újszerűt adni az erősen megterhelt bőrödnek? Akkor próbáld ki a PURITY VISION BIO tiszta természetes tisztítóvizet. A rózsavíz sokoldalú. Alkalmas a bőr tisztítására, a mély bőrrétegek hidratálására és a ráncok enyhe regenerálására . A Purity Vision BIO rózsavíz előnye abban rejlik, hogy megnyugtatja a parfümök által illatosított vagy a nap által irritált bőrt. Ez a víz felhasználható a smink rögzítésére vagy a nap folyamán történő egyszerű felfrissítésre.

Fő összetétele:
Damaszkusz rózsa - az egész test gondozására használható, hidratálja, revitalizálja, simítja, tisztítja és frissíti

Bőr típusa:
Minden bőrtípus, beleértve az érzékeny bőrt is

A felhasználás módja:
Bármelyik napszakban alkalmazható. Alkalmas mindennapi használatra.

Összetétele:
100% tiszta rózsavíz (Rosa Damascena virágvíz, Citronellol *, Geraniol *)
*A rózsavíz természetes alkotóeleme

Kényeztesd magad a Purity Vision prémium minőségű bambuszvaj luxus gondozásával

A Purity Vision Bio Shea vaj - bambuszvaj Kelet-Afrikából származik és a legtisztább formában kínáljuk, amelyben csak előfordulhat. 100% -ban szerves, finomítatlan és 100% tiszta. Krémes állagú, kellemes mogyorós aromájú és könnyen alkalmazható. Használata nagyon sokoldalú. Hidratálja, regenerálja és lágyítja az egész test és az arc bőrét, alkalmas a haj kezelésére, masszázsokhoz, az irritált bőr borotválásához és a legfiatalabb gyermekek érzékeny bőréhez is. Ideális minden típusú bőrre, ideértve a száraz bőrt is, nők, férfiak és gyermekek számára. Az utóbbi időben egyre inkább élelmiszerként használják az afrikai kontinensen kívül.

Hatóanyagok:
Bambuszvaj - intenzíven zsírosítja és hidratálja a bőrt, erős regeneráló és antioxidáns hatású, könnyen felszívódik a bőrbe, nem hagy olajos nyomokat a bőrön, táplálékot és nedvességet biztosít a bőrnek és a hajnak, csökkenti a bőrirritációt

Összetétele:
100% tiszta bambuszvaj  ellenőrzött biogazdálkodásból

A készlet tartalmazza:
1 × Bio kávé pakolás (110 g)
1 × Bio Rózsavíz (50 ml)
1 × Bio Bambuszvaj (120 ml)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Vegán kozmetikum

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Bőrtisztító víz, Testvaj, Testradír

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml
Kód:  VBAL686
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595572901586

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15