Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PROTEX Ultra Folyékony szappan utántöltő 700 ml

4,9 54 értékelés
1 590 Ft

PROTEX Ultra Folyékony szappan utántöltő 700 ml

Vigyázz a kezeidre, és add meg nekik a szükséges hidratálást és frissességet. A 700 ml-es kiszerelésben kapható Protex Ultra Hand Wash folyékony szappan lenmagolajjal kíméletesen és hatékonyan ápolja a kezek bőrét. A folyékony szappan védelmet nyújt a bőrsérülésekből eredő baktériumok és fertőzések ellen. A Protex Ultra Hand Wash tejsavat, glicerint és hidegen sajtolt lenmagolajat tartalmaz. A tejsav gyönyörűen hidratálja a bőrt,miközben ultra antibakteriális védelmet is nyújt. A glicerin a tejsavhoz hasonlóan hozzájárul a természetes hidratáláshoz. A kezeid a lehető legjobb ápolásban részesülnek akár 12 órán keresztül.


A 700 ml-es PROTEX Ultra Hand Wash antibakteriális folyékony szappan előnyei

  • Protex folyékony szappan 700 ml-es kiszerelésben kapható
  • A Protex egy 1970-ig visszanyúló, gazdag múlttal rendelkező márka
  • Minden termék dermatológiailag tesztelt
  • A szappan segít megvédeni a baktériumok és vírusok ellen
  • Ultra védelem a kezeidnek
  • A folyékony szappan csomagolása 100%-ban újrahasznosítható
  • Az összetevők közé tartozik a hidegen sajtolt lenmagolaj
  • A készítmény 97%-ban biológiailag lebomló

Védelem a baktériumok és a vírusok ellen

Protex Ultra folyékony szappan tejsavat tartalmaz, amely nemcsak a bőr hidratálásában segít, hanem hatékonyan és kíméletesen elbánik a baktériumokkal és vírusokkal szemben is.

A Protex természetes összetevőket használ

A Protex Ultra folyékony szappan természetes összetevőkből készül, amelyek gyengédek a bőrünkhöz. A készítmény természetes és hidegen sajtolt lenmagolajjal dúsított. A folyékony szappan 97%-ban biológiailag lebomló.

Újrahasznosítható csomagolás

A Protex a környezetet is szem előtt tartja. A folyékony szappan csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.


Protex Ultra folyékony szappan luxus módon ápolja a kezeid

Az alapos kézmosás szappannal és vízzel nagyban segít megóvni az egészségünket. A Protex Ultra folyékony antibakteriális szappan 700 ml-es kiszerelésben gyengéden tisztítja a kezeket és eltávolítja róluk az összes szennyeződést. Összetétele antibakteriális összetevőkkel gazdagított, amelyek segítenek megelőzni a fertőző betegségeket. A szappan segít a baktériumok és vírusok elleni védelemben. A Protex folyékony szappan kellemes frissességérzetetés tökéletes tisztaságot hagy, miközben a bőr puha és bársonyos marad.

A 700 ml-es Protex Ultra folyékony szappan összetétele

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride,  Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin,  Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate,  Citronellol, Eugenol, Linalool, CI 17200, CI 191490.


Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Nátrium-szalicilát, Sodium Benzoate, Nátrium-hidroxid, Glicerin, Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Benzyl Salicylate Citronellol, Eugenol, Linalool, CI 17200, CI 19140

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 700 ml

Tömeg

Tömeg 700 g (0,7 kg)

Szappan típus

Szappan típus Utántöltő

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Tömeg

Tömeg 700 g
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Nátrium-szalicilát, Sodium Benzoate, Nátrium-hidroxid, Glicerin, Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Benzyl Salicylate Citronellol, Eugenol, Linalool, CI 17200, CI 19140'>
Kód:  MYD189
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951372344
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15