Oldal frissítése

PROTEX Ultra Folyékony szappan 300 ml

4,8 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PROTEX Ultra Folyékony szappan 300 ml

Vigyázz a kezeidre, és add meg nekik a mindennapi szükséges hidratálást és frissességet.  A 300 ml-es kiszerelésű Ultra Hand Wash folyékony szappan lenmagolajjal gyengéden és hatékonyan ápolja a kezeid bőrét. A szappan védelmet nyújt a baktériumok és a fertőzések ellen egyaránt, amelyek a bőr sérülésekor esetlegesen keletkezhetnek. A Protex Ultra Hand Wash folyékony szappan összetételében tejsavat, glicerint és hidegen sajtolt lenmagolajat tartalmaz. A tejsav gyönyörűenhidratálja bőrödet, miközben ultra antibakteriális védelmet is nyújt. A tejsavhoz hasonlóan a glicerin is hozzájárul a természetes hidratáláshoz. A kezeid a lehető legjobb ápolásban részesülnek akár 12 órán keresztül.


A 300 ml-es PROTEX Ultra Hand Wash folyékony szappan előnyei

  • Protex folyékony szappan 300 ml-es kiszerelésben
  • A Protex egy 1970-ig visszanyúló, gazdag múlttal rendelkező márka
  • Minden termék dermatológiailag tesztelt
  • A szappan segít megvédeni a baktériumok és vírusok ellen
  • Ultra védelem a kezeknek
  • A folyékony szappan csomagolása az adagoló eltávolítása után 100%-ban újrahasznosítható
  • Az összetevők közé tartozik a hidegen sajtolt lenmagolaj is
  • A készítmény 97%-ban biológiailag lebomló

Védelem a baktériumok és a vírusok ellen

A Protex Ultra folyékony szappan tejsavat tartalmaz, amely nemcsak a bőr hidratálásában segít, hanem hatékonyan és kíméletesen elbánik a baktériumokkal és vírusokkal is.

A Protex természetes összetevőket használ

A Protex Ultra folyékony szappan természetes összetevőkből készül, amelyek gyengédek a bőrünkhöz. A készítmény természetes és hidegen sajtolt lenmagolajjal dúsított. A folyékony szappan 97%-ban biológiailag lebomló.

Újrahasznosítható csomagolás

A Protex a környezetet is szem előtt tartja. A folyékony szappan csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. Egyszerűen távolítsd el az adagolót.


A Protex Ultra luxus ápolással gondoskodik a kezeidről

Az alapos kézmosás szappannal és vízzel nagyban segít megóvni az egészségedet. A 300 ml-es kiszerelésben kapható Protex Ultra folyékony antibakteriális szappan adagolóval együtt ultra hatékonyan tisztítja a kezeket és eltávolítja róluk az összes szennyeződést. Összetétele antibakteriális összetevőkkel gazdagított, amelyek segítenek megelőzni a fertőző betegségeket. A szappan segít a baktériumok és vírusok elleni védelemben. A Protex folyékony szappan kellemesfrissességérzetet és tökéletes tisztaságot hagy maga után,miközben a bőr puha és sima marad.

A 300 ml-es Protex Ultra folyékony szappan összetevői

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride,  Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin,  Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate,  Citronellol, Eugenol, Linalool, CI 17200, CI 191490.



Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Típus

Típus Uniszex

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan
Kód:  MYD102
Termékszám:  8693495051743
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05