Oldal frissítése

PROTEX Herbal természetes antibakteriális védelemmel 6 × 90 g

4,9 66 értékelés
2 190 Ft

PROTEX Herbal természetes antibakteriális védelemmel 6 × 90 g

Biztosíts kezeidnek elsőrangú ápolást a természetes, antibakteriális védelmet kínáló PROTEX Herbal szilárd szappannal, amelyet hidegen sajtolt lenmagolajjal készítettek, így segít a baktériumok és vírusok elleni védekezésben. Gyengéden tisztítja a kezeidet és eltávolítja a szennyeződéseket. Továbbá a szappant glicerinnel dúsították, amely segít megőrizni a bőr puhaságát és hidratáltságát, miközben behatol a bőr mélyére és belülről erősíti meg azt. Krémes állagú és csodálatos illatú.



A PROTEX Herbal 6 × 90 g szilárd szappan előnyei

  • PROTEX Herbal szilárd szappan gyógynövényes összetétellel
  • A PROTEX eseménydús története egészen 1970-ig nyúlik vissza
  • Minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt
  • A szappan véd a baktériumoktól és a vírusoktól
  • Összetétele hidegen sajtolt lenmagolajat tartalmaz
  • Az összetétele 98% -ban biológiailag lebomló
  • Újrahasznosítható papírcsomagolásban

Védelem baktériumok és vírusok ellen

A PROTEX Herbal szilárd szappan tejsavat tartalmaz, amely nemcsak hozzájárul a bőr hidratáltságához, hanem eredményesen és gyengéden bánik el a baktériumokkal és a vírusokkal egyaránt.

A PROTEX természetes összetevőket használ

A PROTEX Herbal szappan olyan természetes összetevőkkel készült, amelyek kíméletesek a bőrhöz. Összetételét természetes és hidegen sajtolt lenmagolajjal dúsították. Emellett a szappan 98%-a biológiailag lebomló.

Újrahasznosítható csomagolás

A PROTEX márka gondol a környezetre is. A szilárd szappan csomagolása 100%-ig újrahasznosítható.


A PROTEX Herbal segít a baktériumok elleni védekezésben

Az egészségünk alapja a rendszeres, vízzel és szappannal történő alapos kézmosás . A PROTEX Herbal szilárd szappan aktiválja a testünk természetes védekezőképességét. A szappan összetételét antibakteriális összetevőkkel dúsították. A PROTEX szappan puha, illatos és hidratált bőrt eredményez gyógynövényes összetételének köszönhetően.

A PROTEX Herbal szilárd szappan összetétele

Sodium Palmate, Sodium Oleate, Aqua, Glycerin, Sodium Laurate, Stearic Acid, Parfum, Sodium Chloride, Linum Usitatissimum Seed Oil, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 47005, CI 61570, CI 77891.


Összetétel

Sodium Palmate, Sodium Oleate, Aqua, Glyrecin, Sodium Laurate, Parfum, Sodium Chloride, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Calendula Officinalis Extract, Camellia Sinensis Extract, Melaleuca Alterfolia Leaf oil, Rosmarinus Officinallis Extract, Thymus Vulgaris Extract, Benzyl Salicylate, Citral, Couramin, Limonene, Linalool, CI 47005, CI 61570, CI 77891

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 540 g (0,54 kg)

Szappan típus

Szappan típus Tömbszappan

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Környezetbarát, Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Tömeg

Tömeg 540 g
Kód:  MYD228
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8693495035491
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20