Oldal frissítése

PROTEX Fresh 300 ml

4,8 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PROTEX Fresh 300 ml

Vigyázz a kezeidre, és add meg nekik a szükséges hidratálást és frissességet. A Protex Fresh 300 ml-es kiszerelésű folyékony szappan lenmagolajjal kíméletesen és hatékonyan ápolja a kezeid bőrét. A szappan védelmet nyújt a baktériumok és vírusok ellen. A Protex Fresh folyékony szappan tejsavat, glicerint és hidegen sajtolt lenmagolajat tartalmaz. A tejsav gyönyörűen hidratálja bőrödet, miközben antibakteriális védelmet is nyújt egyben. A glicerin hozzájárul a hidratáláshoz,hasonlóan, mint a tejsav. A kezeid is a lehető legjobb ápolásban részesülnek a Protex Freshfolyékony szappannak köszönhetően.



A PROTEX Fresh Hand 300 ml-es antibakteriális folyékony szappan legfontosabb előnyei

  • Protex folyékony szappan 300 ml-es kiszerelésben
  • A Protex egy egészen 1970-ig visszanyúló, gazdag múlttal rendelkező márka
  • Minden termék dermatológiailag tesztelt
  • A szappan segít megvédeni a baktériumok és vírusok ellen
  • A folyékony szappan csomagolása az adagoló pumpa eltávolítása után 100%-ban újrahasznosítható
  • Az összetevők közé tartozik a hidegen sajtolt lenmagolaj
  • A készítmény 97%-ban biológiailag lebomló

Védelem a baktériumok és a vírusok ellen

A Protex Fresh folyékony szappan tejsavat tartalmaz, amely nemcsak a bőr hidratálásában segít, hanem hatékonyan és kíméletesen elbánik a baktériumokkal és a vírusokkal is egyaránt.

A Protex természetes összetevőket használ

A Protex Fresh folyékony szappan természetes összetevőkből készül, amelyek gyengédek a bőrünkhöz. A készítmény természetes és hidegen sajtolt lenmagolajjal van dúsítva. A folyékony szappan 97%-ban biológiailag lebomló.

Újrahasznosítható csomagolás

A Protex a környezetet is szem előtt tartja. A folyékony szappan csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. Egyszerűen távolítsd el az adagoló pumpát.


A Protex Fresh folyékony szappan luxus ápolással gondoskodik a kezeidről

Az alapos kézmosás szappannal és vízzel segít megóvni az egészségünket. A Protex Fresh folyékony antibakteriális szappan 300 ml-es kiszerelésben gyengéden tisztítja a kezeket és eltávolítja belőlük az összes szennyeződést. Összetétele antibakteriális összetevőkkel gazdagított, amelyek segítenek megelőzni a fertőző betegségeket. A folyékony szappan garantáltan segít a baktériumok és vírusok elleni védelemben. A Protex folyékony szappan kellemes frissességérzetet és tökéletestisztaságot hagy maga után, miközben a bőr puha és sima marad.

A 300 ml-es Protex Fresh folyékony szappan összetevői

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride,  Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin,  Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl  Salicylate, Butylphenyl Methypropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, CI 42090


Összetétel

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Linum Usitatissimum Seed Oil, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, CI 42090.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Típus

Típus Uniszex

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan
Kód:  MYD038
Termékszám:  8693495051712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10