Oldal frissítése

PROTEX Deep Clean természetes antibakteriális védelemmel 6 × 90 g

4,9 66 értékelés
2 290 Ft

PROTEX Deep Clean természetes antibakteriális védelemmel 6 × 90 g

Add meg az arcodnak és a kezeidnek a lehető legjobb ápolást. PROTEX Deep Clean szilárd szappan természetes antibakteriális védelemmel hidegen sajtolt lenmagolajjal van dúsítva, amely segít megvédeni a bőrt a különféle baktériumoktól és vírusoktól. A szappan nemcsak kézmosásra, hanem az arc alapos ápolására is alkalmas. A formula tengeri moszat kivonatot tartalmaz, amely segít hatékonyan eltávolítani aszennyeződéseket és a zsírt a pórusokból. Segít a mitesszerek és a pattanások elleni küzdelemben. Az eredmény gyönyörűen puha és hidratált bőr lesz.



A PROTEX Deep Clean 6 × 90 g szilárd szappan előnyei

  • PROTEX szilárd szappan tengeri moszat kivonattal
  • A PROTEX egy 1970-ig visszanyúló, valóban gazdag múlttal rendelkező márka
  • Segít a pattanások, mitesszerek elleni küzdelemben
  • Mélytisztítja az arcot
  • Alkalmas kézre és arcra egyaránt
  • Minden termék dermatológiailag tesztelt
  • A szappan segít megvédeni a baktériumok és vírusok ellen
  • Az összetevők közé tartozik a hidegen sajtolt lenmagolaj
  • Összetétele: biológiailag 98% -ban lebomló anyagok
  • Újrahasznosítható papírcsomagolás

Védelem a baktériumok és a vírusok ellen

PROTEX Deep Clean szilárd szappan tejsavat tartalmaz, amely nemcsak a bőr hidratálásában segít, hanem hatékonyan és kíméletesen elbánik a baktériumokkal és vírusokkal szemben is.

A PROTEX természetes összetevőket használ

A PROTEX Deep szappan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek gyengédek a bőrünkhöz. A készítmény természetes és hidegen sajtolt lenmagolajjal dúsított. Ez a szappan 98%-ban biológiailag lebomló.

Újrahasznosítható csomagolás

A PROTEX márka a  környezetre is gondol. A szilárd szappanok csomagolása 100%-ban újrahasznosítható.


A PROTEX Deep Clean segít a pattanások elleni küzdelemben is

A rendszeres és alapos kézmosás szappannal és vízzel alapvető fontosságú az egészséged szempontjából. PROTEX Deep Clean szilárd szappan nemcsak kézmosásra, hanem arcmosásra is alkalmas. A formula tengeri moszat kivonatot tartalmaz, amely segít hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket és a zsírt a pórusokból. Segít a mitesszerek és a pattanások elleni küzdelemben. A PROTEX szappan gyönyörűen puhává és hidratálttá varázsolja a bőrödet.

A PROTEX Deep Clean szilárd szappan összetétele

Sodium Palmate, Sodium Oleate, Aqua, Glycerin, Sodium Laurate, Stearic Acid, Parfum, Sodium Chloride, Linum Usitatissimum Seed Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Fucus Vesiculosus Extract, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 77007, CI 77492, CI 77891.


Összetétel

Sodium Palmate, Sodium Oleate, Aqua, Glycerin, Sodium Laurate, Parfum, Sodium Chloride, Linum Usitatissimum Seed Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Tetrasodium EDTA, Etidronic Acid, Disodium Distyrylbiphenyl Disulfonate, Fucus Vesiculosus Extract, Benzyl Benzoate, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, CI 77007, CI 77492, CI 77891.

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 540 g (0,54 kg)

Szappan típus

Szappan típus Tömbszappan

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Specifikáció Környezetbarát, Natúr

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű

Tömeg

Tömeg 540 g
Kód:  MYD230
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951304574
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15