Oldal frissítése

PROTEX Cream Folyékony szappan 300 ml

4,8 23 értékelés
1 290 Ft

PROTEX Cream Folyékony szappan 300 ml

Vigyázz a kezeidre, és add meg nekik a mindennapi szükséges hidratálást és frissességet.  A 300 ml-es kiszerelésű Protex Cream Hand Wash folyékony szappan lenmagolajjal gyengéden és hatékonyan ápolja a kezeid bőrét. A szappan védelmet nyújt a baktériumok és vírusok ellen. A Protex Cream szappan tejsavat, glicerint és hidegen sajtolt lenmagolajat tartalmaz.  A tejsav gyönyörűen hidratálja abőrödet, miközben egyaránt antibakteriális védelmet is nyújt. A glicerin a tejsavhoz hasonlóan hozzájárul a természetes hidratáláshoz. A PROTEX Cream Hand Wash folyékony szappan használata után kezeid tökéletesen tiszták és bársonyosan puhák lesznek.


A 300 ml-esPROTEX Cream Hand Wash antibakteriális folyékony szappan előnyei

  • Protex folyékony szappan 300 ml-es kiszerelésben
  • A Protex egy 1970-ig visszanyúló, gazdag múlttal rendelkező márka
  • Minden termék dermatológiailag tesztelt
  • A szappan segít megvédeni a baktériumok és vírusok ellen
  • Finom és krémes illatú
  • A folyékony szappan csomagolása az adagoló eltávolítása után 100%-ban újrahasznosítható
  • Az összetevők közé tartozik a hidegen sajtolt lenmagolaj is
  • A készítmény 97%-ban biológiailag lebomló

Védelem a baktériumok és a vírusok ellen

A Protex Cream folyékony szappan tejsavat tartalmaz, amely nemcsak a bőr hidratálásában segít, hanem hatékonyan és kíméletesen elbánik a baktériumokkal és vírusokkal is.

A Protex természetes összetevőket használ

A Protex Cream folyékony szappan természetes összetevőkből készül, amelyek gyengédek a bőrünkhöz. A készítmény természetes és hidegen sajtolt lenmagolajjal dúsított. A folyékony szappan 97%-ban biológiailag lebomló.

Újrahasznosítható csomagolás

A Protex a környezetet is szem előtt tartja. A folyékony szappan csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. Egyszerűen távolítsd el az adagolót.


A Protex Cream luxus ápolással gondoskodik a kezeidről

Az alapos kézmosás szappannal és vízzel nagyban segít megóvni az egészségedet. A 300 ml-es kiszerelésben kapható Protex Cream folyékony antibakteriális szappan adagolóval együtt ultra hatékonyan tisztítja a kezeket és eltávolítja róluk az összes szennyeződést. Összetétele antibakteriális összetevőkkel gazdagított, amelyek segítenek megelőzni a fertőző betegségeket. A szappan segít a baktériumok és vírusok elleni védelemben. A Protexfolyékony szappan kellemes frissességérzetet és tökéletes tisztaságot hagy maga után, miközben a bőr puha és bársonyos marad.

A 300 ml-es Protex Cream folyékony szappan összetevői

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Sodium Chloride,  Parfum, Cocamide MEA, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Sodium Salicylate,  Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Citronellol, Linum  Usitatissimum Seed Oil, CI 14700.



Összetétel

Aqua, Nátrium C12-13 paret-szulfát (*A) / nátrium-lauret-szulfát (*B), Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Sodium chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium hydroxide, Nátrium benzoát, Sodium salicylate, Styrene/acrylates copolymer, Glicerin, Tetrasodium EDTA, Citronellol, CI 14700
*A/B: lásd a gyártási kódot

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Aqua, Nátrium C12-13 paret-szulfát (*A) / nátrium-lauret-szulfát (*B), Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Sodium chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium hydroxide, Nátrium benzoát, Sodium salicylate, Styrene/acrylates copolymer, Glicerin, Tetrasodium EDTA, Citronellol, CI 14700
*A/B: lásd a gyártási kódot '>
Kód:  MYD166
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8693495054355
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20