Oldal frissítése

PRORASO Sensitive Soap 150 g

4,8 54 értékelés
2 190 Ft

PRORASO Sensitive Soap 150 g

Fokozd a borotválkozás élményét a Proraso Sensitive 150 g borotválkozó szappannal. Az olasz Proraso márka luxus borotválkozó szappan antioxidánsban gazdag zöld tea kivonatot és aloe vera kivonatot tartalmaz, így ideális az irritációra hajlamos érzékeny bőrre. A szappan gazdag, sűrű habot képez, gyorsan felpuhítja a szakállat és előkészíti a bőrt a borotválkozásra. Próbáld ki a hagyományos nedves borotválkozás módszerét a Proraso Sensitive borotválkozó szappannal, ki tudja, talán ez a hagyományos módszer kellemes meglepetést okoz majd.

A Proraso Sensitive 150 g borotválkozó szappan főbb jellemzői

  • A zöld tea gazdag a természetes antioxidánsokban, az aloe vera nyugtató hatással bír a bőrre
  • Érzékeny bőrre alkalmas
  • Minőségi természetes alapanyagokból készült
  • A Proraso Sensitive vastag, gazdag habot képez
  • Gyorsan felpuhítja a szakállat és előkészíti a bőrt a borotválkozáshoz
  • Próbáld ki a hagyományos nedves borotválkozás módszerét

Használat:
Enyhén nedvesítsd be a borotválkozóecsetet, és körkörös mozdulatokkal hozd létre a szükséges mennyiségű habot. Masszírozd be az így létrehozott habot az ecsettel a bőrbe azokra a területekre, ahol meg szeretnél borotválkozni.

Összetétel:
Aqua (Water/Eau), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Glycerin, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Menthol, Tocopheryl Acetate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hydroxymethylglycinate, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Citral, Limonene,Linalool,Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Thymus vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Avena sativa (Oat) Kernel Extract, Camellia sinensis Leaf Extract, Etidronic Acid, Tetrasodium EDTA.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL287
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395001682

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10