Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PRORASO Sandalwood Soap 150 g

4,8 50 értékelés
1 590 Ft

PRORASO Sandalwood Soap 150 g

Fokozd a borotválkozás élményét a Proraso Sandalwood 150 g borotválkozó szappannal. Az olasz Proraso márka luxus borotválkozó szappanja parabénmentes, szantálfaolaj és shea vaj tartalmával elsősorban a vastag szálú szakállra ideális. A szappan gazdag, sűrű habot képez, gyorsan felpuhítja a szakállat, regenerálja és védi a száraz bőrt. Próbáld ki a hagyományos nedves borotválkozás módszerét a Proraso Sandalwood borotválkozó szappannal, ki tudja, talán ez a hagyományos módszer kellemes meglepetést okoz majd.

A Proraso Sandalwood 150 g borotválkozó szappan főbb jellemzői

  • A szantálfaolaj és a shea vaj felpuhítja a kemény szakállat, táplálja és védi a száraz bőrt
  • Erős szálú szakállra alkalmas
  • Minőségi természetes alapanyagokból készült
  • A Proraso Sandalwood vastag, gazdag habot képez
  • Próbáld ki a hagyományos nedves borotválkozás módszerét

Használat:
Enyhén nedvesítsd be a borotválkozóecsetet, és körkörös mozdulatokkal hozd létre a szükséges mennyiségű habot. Masszírozd be az így létrehozott habot az ecsettel a bőrbe azokra a területekre, ahol meg szeretnél borotválkozni.

Összetétel:
Aqua (Water/Eau), Stearic Acid, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Potassium Hydroxide, Glycerin, Sodium Hydroxide, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Theobroma cacao (Cacoa) Seed Butter, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate,TetrasodiumEDTA, Hydroxyethylcellulose, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Coumarin, Sodium Hydroxymethylglycinate, Santalum album (Sandalwood) Oil.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Szappan

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL286
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8004395001163

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05